Computex 2024 – Pro Gamerswear

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

Pro Gamerswear

 
In fiecare an cand ajung la Computex stiu ca o sa dau peste acelasi stand urias, in care voi gasi cel putin 8 brand-uri si unde voi petrece probabil cel mai mult timp. Este vorba despre standul celor de la Pro Gamerswear (Caseking), cu ale lor noblechairs, Ducky, Aerocool, Kolink, streamplify, Engdame Gear, Nitro Concepts, APNX si de anul acesta si HAVN. Ca sa nu mai spun ca aici te poti intalni oricand cu cineva de la Thermal Grizzly, de exemplu.

Ei bine, anul acesta nu a facut exceptie, iar standul a fost ticsit cu noutati, de toate tipurile, formele si dimensiunile. Astfel, noblechairs au facut o incursiune in universul Star Wars, Darth Maul privindu-ne amenintator de pe spatele unui scaun, in timp ce Grogu, aka Baby Yoda, de-abia asteapta sa il folositi pe post de pernuta.

Au urmat carcasele de lux de la noul brand HAVN, in speta HAVN HS420 VGPU, o carcasa dual-chamber care accepta radiatoare de 420mm, respectiv HS420, adica aceeasi carcasa dar cu latura frontala construita din sticla. Cele doua modele sunt disponibile atat pe alb, cat si pe negru si trebuie sa recunosc ca arata intr-un mare fel.

Ducky ne-au aratat keycaps-uri de toate formele, o tastatura in editie speciala, dar si mai important, prima tastatura din lume care foloseste switch-uri cu inductie. Nu, nu ma refer la switch-uri Hall Effect sau switch-uri magnetice, ci la switch-uri cu inductie, PCB-ul avand cate o bobina montata in dreptul fiecarui switch. Aceasta se numeste Ducky One X si ar trebui sa isi faca aparitia in magazine pana la sfarsitul anului.

Kolink ne-au aratat surse si carcase noi, atentia noastra fiind atrasa de Unity Cascade, care are un design frontal cel putin familiar. Am vazut de asemenea si Unity Meshbay, care foloseste acelasi sasiu, dar are anumite parti acoperite cu mesh, pentru un flux de aer sporit.

In standul streamplify am vazut noile Cam Pro (4K @ 30fps, unghi extins) si Mic Pro (4 moduri distincte de captare a sunetului), precum si un model foarte interesant, mai precis streamplify Cam Duo, o combinatie intre webcam si actioncam, care sunt tare curios cum se comporta in practica.

Engdame Gear au aratat XM2w 4K, o versiune adusa la zi a modelului XM2, un mouse wireless cu o rata de polling de pana la 4000Hz, bazat pe senzorul PixArt PAW3395 si switch-uri Kailh GM 2.0 personalizate de producator. Nu in ultimul rand, cunoscutul producator de scaune de gaming Nitro Concepts a intrat pe piata rig-urilor pentru simulatoare auto, incercand sa ofere produse cu un bun raport calitate / pret, dar si cu o serie de functii interesante, cum ar fi simularea curentului de aer din masina, cu ajutorul unui ventilator incorporat in stand-ul monitorului.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: