Computex 2023 – Caseking

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 June, 2023.

Caseking

 
Caseking si-au extins considerabil portofoliul in ultimii ani, adaugand brand dupa brand, pentru toate nevoile, gusturile si buzunarele. Astfel, in standul lor am putut vedea produse de la Noble Chairs, Streamplify, Gamiac, Nitro Concepts, Kolink, Endgame Gear, Thunder X3, Aerocool si Ducky.

Despre ultimele doua vom discuta in materiale separate, insa restul brand-urile le vom acoperi in acest material si vom incepe, evident, cu varful de lance al producatorului german, mai precis Noble Chairs. Acestia si-au adjudecat o victorie frumoasa anul acesta, seria Legend castigand premiul EHA2023 pentru cel mai bun scaun de gaming, iar in stand am putut vedea mai multe variante ale acestuia, inclusiv editia limitata Warhammer 40000. Nu in ultimul rand, tot in standul Noble Chairs am mai vazut si suporti pentru picioare, dar si un sistem modificat de 8pack.

Au urmat cei de la Streamplify, unde am vazut produse cunoscute, unele dintre ele testate deja pe LAB501, dar si noi aditii, cum ar fi Streamplify Cam Pro, un model 4K care isi va face aparitia pe piata in urmatoarea perioada, precum si un set-up complet de streaming construit cu accesorii Streamplify.

Urmatorul brand este nou nout si ma refer aici la Gamiac, un brad de periferice care isi propune sa ofere un raport calitate / pret cat mai bun, dar si cateva functii interesante. Astfel, am vazut modele noi de casti (HS71) si mousepads (2XL10), dar si tastatura Gamiac TKL87G, echipata cu socket-uri hot-swap de la Kailh si keycaps din PBT.

Cel mai interesant produs, din punctul meu de vedere, este mouse-ul Gamiax modular PX71. Astfel, acesta permite schimbarea carcasei, utilizatorul putand opta pentru versiunea perforata ultra-usoara sau pentru versiunea normala, dar cel mai important, vine cu switch-uri hot-swap, acestea putand fi schimbate cu usurinta.

Nitro Concepts au prezentat o editie limitata Transformers, in timp ce standul celor de la Kolink era ticsit de surse, AIO-uri, carcase si accesorii noi, cum ar fi extensile matisate pentru cablurile de sursa.

In standul celor de la Endgame Gear am vazut mouse-ul Endgame Gear XM2we, un mouse wireless ultra-usor bazat pe senzorul PixArt PAW3370, switch-uri Kailh GO Optical Switches pentru butoanele principale, respectiv switch-uri Kailh GM 2.0 pentru restul butoanelor. Endgame Gear XM2we este deja disponibil in magazine, putand fi achizitionat pentru 79.99 USD.

Last but not least, cum ar spune anglofilii, am avut ocazia de a-mi rasfata posteriorul monstruos cu o binemeritata odihna in scaunele celor de la Thunder X3, acestea propunand un concept interesant. Practic, avem de-a face cu scaune ergonomice cu aspect de scaune de gaming, zona mediana a spatarului, de exemplu, culisand in plan orizontal, pentru a oferi mereu acelasi nivel de suport. Trebuie sa recunosc ca experienta a fost una foarte confortabila, drept urmare chiar sunt curios sa testez un astfel de scaun ceva mai aprofundat.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: