Computex 2024 – Seasonic

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2024.

Seasonic

 

In cadrul Computex 2024, Seasonic a prezentat ca de fiecare data o gama impresionanta de noi surse de alimentare, atragand astfel atentia atat entuziastilor cat si profesionistilor din domeniul IT.

Una dintre cele mai interesante aparitii este sursa de alimentare din seria Prime, modelul Prime PX-2200, cu o putere de 2200W. Aceasta este compatibila cu standardul ATX 3.1 si ofera suport pentru configuratii multi-GPU, fiind ideala pentru sisteme performante inclusiv statii de procesare bazate pe AI. Ca intreaga serie Prime, aceasta vine cu o garantie de 12 ani, asigurand astfel o fiabilitate pe termen lung. Desi nu se afla pe nici-un roadmap al producatorului, Seasonic MAXflow este un ventilator de 120mm cu o grosime de 30mm si lagar pe rulmenti care este optimizat pentru un airflow extrem. Daca va fi lansat nu stim momentan, insa ar fi interesant de vazut daca poate concura cu cele mai bune ventilatoare de 30mm de pe piata.

Un alt punct de atractie la standul Seasonic a fost noua versiune a sursei de alimentare Prime de 1600W echipata cu binecunoscutul ventilatorul Noctua NF-A12x25. Aceasta marcheaza prima sursa realizata in co-branding intre Seasonic si Noctua si respecta standardele ATX 3.1 si PCIe 5.1, fiind complet modulara si avand o tema de culoare specifica Noctua. Sursa este certificata 80 Plus Titanium si Cybernetics ETA Titanium, garantand o eficienta de 94% la o incarcare de 50%.

Gama de surse 80 Plus Gold de la Seasonic include modelul Vertex White Sakura GX-1000 si modelele GX-1000 / GX-750 din noua serie Focus v4, precum si Vertex GX-1200. Toate aceste surse sunt conforme cu standardul ATX 3.0 si sunt complet modulare, asigurand flexibilitate si eficienta in constructia PC-urilor. Pe langa acestea, Seasonic a adus imbunatatiri si seriei Core, care include modele precum Core GX, GM si GC, cu puteri de 650W, 550W si 500W, oferind solutii eficiente cu un bun raport pret / performanta pentru diverse nevoi de alimentare​. O alta inovatie prezentata este tehnologia OptiSink – folosita pentru seria Focus v4 si Core – care optimizeaza costul de productie dar si racirea componentelor cheie din sursele de alimentare prin folosirea PCB-ului ca radiator prin ingrosarea stratului de cupru si amplasarea de gauri pentru circulatia aerului.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: