Concurs TP-Link & Next LAB501

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 October, 2013.

Concurs TP-Link

Presupunand prin absurd ca nu ati dat pe NEXT in ultimele zile, m-am gandit ca nu ar strica sa va spun “Sa va fie rusine!”… Glumesc, bineinteles, dar daca nu sunteti pasionati de smartphone-uri, tablete si notebook-uri s-ar putea sa pierdeti o serie de concursuri interesante. Daca pe Facebook derulam in acest moment un concurs unde puteti castiga un GSmart Sierra S1, pe NEXT am inceput o campanie de 4 concursuri, cate unul pe saptamana, unde veti putea castiga produse TP-Link.

Nu este nimic complicat, trebuie sa comentati la articolele pe care le publicam si sa ne spuneti parerea voastra legata de produse, iar la final un juriu alcatuit din cei de la TP-Link Romania va decide un fericit castigator pentru fiecare saptamana. Foarte important – in cea de-a 4-a saptamana vom organiza o tragere la sorti in care vom lua in calcul toate comentariile postate la cele 3 concursuri organizate inainte si vom oferi un premiu mare. Prin urmare, chiar daca nu va intereseaza in mod special produsul pe care il oferim premiu intr-una din saptamani, inscrierea in concurs va va oferi o sansa in plus la final, la extragerea pentru premiul cel mare.

Primul concurs a luat startul in urma cu cateva zile, iar premiul oferit este un set TP-Link AV200 Nano Powerline Adaptor. Intrati, comentati si castigati. Succes!!!

 
TPLINK copy

Comentarii

2 comentarii la: Concurs TP-Link & Next LAB501

  1. PietroiRobert a scris pe:

    Foarte bun review de la articolul cu placa video Gtx 780.

  2. Un site foarte incantator de asemenea si produsele unde te poti documenta de fiecare-n parte .va multumesc!

Lasa-ne un comentariu: