Forumistii Lab501 au facut peste 1.500 de comenzi de la evoMAG

Scris de: , in categoria: Stiri, in 24 December, 2013.

evoMAG

 

Dupa cum bine stiti, pe LAB501 nu publicam comunicate de presa si rar povestim despre o lansare sau un eveniment. Nu ne sta in fire sa publicam acelasi continut pe care il puteti vedea pe n site-uri si preferam ca mesajul pe care voi il primiti sa fie parerea noastra despre produse, nu mesajul publicitar al producatorului. Cu toate acestea, astazi, in ajunul Craciunului, am primit un mesaj de la evoMAG pentru voi, cititorii nostrii. Un mesaj care m-a bucurat, deoarece demonstreaza pe de o parte importanta comunitatii noastre iar pe de alta parte calitatea serviciilor pe care partenerii nostrii le ofera. Prin urmare, mai jos gasiti mesajul celor de la evoMAG pentru voi.

Zeci de produse comercializate de evoMAG au primit anul acesta verdictul echipei Lab501. Si, o data cu el, clientii evoMAG au primit raspunsurile la toate intrebarile pe care le aveau in materie de hardware.
2013 a fost un an fructuos in ceea ce priveste parteneriatul dintre evoMAG si Lab501. Am avut astfel clienti mult mai informati in legatura cu produsele achizitionate. Iar informatia nu a venit de oriunde, ci de la o comunitate formata din specialisti si pasionati ai industriei IT.

De cealalta parte, colaborarea cu evoMAG a insemnat pentru comunitatea Lab501 reduceri in plus la mii de produse, pe langa reducerile oferite in mod obisnuit. Astfel, de la inceputul anului si pana in prezent, forumistii Lab501 au putut beneficia de un voucher de 3% la toate produsele din portofoliul evoMAG. S-au facut astfel peste 1.500 de comenzi in valoare totala de peste 150.000 de euro.

Si pentru toate acestea va multumim!


Despre evoMAG.ro:

evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comert electronic din Romania. Magazinul online are, in acest moment, disponibile la vanzare un numar de peste 120.000 de produse din domeniul IT&C, electrocasnice, auto, de ingrijire personala si produse destinate nou nascutilor. EvoMAG.ro a realizat anul trecut o cifra de afaceri de peste 11 milioane de euro si este vizitat zilnic de peste 30.000 de persoane. Mai multe informatii despre evoMAG.ro si servicile oferite se gasesc pe pagina de Facebook a companiei.

Comentarii

5 comentarii la: Forumistii Lab501 au facut peste 1.500 de comenzi de la evoMAG

  1. Ion a scris pe:

    1500? De ce imi e greu sa cred? Ati luat si voi comision ceva din aia 150k?:)

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Hmm….la naiba…ne-ai descoperit!!! Repede, Ion a zis ca ii este greu sa creada…oh crap!!!

    Lasand glumele proaste la o parte, da, chiar dispunem de un fond de marketing care este stabilit ca fiind un procent din respectivii bani. Anul trecut am luat un Galaxy S4 cu 8 nuclee si l-am dat premiu, din respectivul fond. Anul asta ma mai gandesc…

  3. Marian a scris pe:

    Ion!!pai tu faci ceva gratis,fara plata??

  4. Marian a scris pe:

    Faceti o treaba buna.Multumim ca existati.Datorita vou stiu ce trbuie sa-mi cumpar ,nu merg ca orbul la cumparaturi.

  5. Monster a scris pe:

    Sa cresteti mare.

Lasa-ne un comentariu: