GeForce GTX 480 si GeForce GTX 470 vor fi GF100

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 February, 2010.

GeForce GTX 480 si Geforce GTX 470 vor fi numele primelor doua chip-uri grafice bazate pe arhitectura GF100, a anuntat cu putin timp in urma Nvidia prin unul din canalele oficiale de Twitter. Varianta lansarii unor chip-uri mai rapide decat cele actuale ce vor folosi nomenclatura GTX 3xx nu e exclusa, astfel incat vom mai  sta cu sufletul la gura cateva saptamani pana vom vedea ce a pregatit Nvidia pentru primavara 2010.

Daca Nvidia pastreaza acelasi standard al denumirilor, GeForce GTX 480 si GeForce GTX 470 ar trebui sa fie modele single-GPU, ramanand inca deschisa si optiunea unei variante dual-GPU ce va aparea mai tarziu.

Canalul oficial NVIDIAGeForce il puteti urmari pe Twitter la adresa http://twitter.com/NVIDIAGeForce, iar pe cel al lab501 il gasiti la http://twitter.com/lab501 .

Comentarii

4 comentarii la: GeForce GTX 480 si GeForce GTX 470 vor fi GF100

  1. MasterOC a scris pe:

    Daca e sa ne luam dupa cum au decurs lucrurile pana acum, cred ca in primavara lui 2011 o sa vedem primul gtx490. Cei care au urmarit evolutia discutiilor pe forumuri despre “fermi” stiu despre ce vorbesc. Stiti voi treaba cu zucurelu sau dusul de nas. Cica ” Fun Fact” =)) Fun pt. cine?! Doar trag de timp ca sa nu cumpere posibili clienti placi de la concurenta si ne ofera informatii cu portia ca sa mentina starea de speculatie. Probabil ca ei cred ca asa vor face ca produsele lor sa fie mai interesante si de asta ne tot indobitocesc cu o sumedienie de modele care mai de care. Posibil ca seria gt300 sa fie vechea serie gt200 rebranduita ca si in cazul vechiului 8800gtx care cu mici modificari a ajus sa fie 9800gtx si in sfasit gts250. Si asta sa fi fost tot “Fun Fact”?. Penibil!

  2. Monstru a scris pe:

    Rebranduirea despre care vorbesti a fost un “fact” deosebit de “fun”, dar nu pentru Nvidia =))

    In 14-30 de zile vom vedea primele rezultate cu noua generatie Nvidia.

  3. Era si cazul pt ca ii cam torpileaza amd..sunt curios la ce preturi

  4. Dan a scris pe:

    NVIDIA=RENAME.

Lasa-ne un comentariu: