Inscrie-te la Microsoft Tech Day 2021

Scris de: , in categoria: Stiri, in 19 November, 2021.

Microsoft Tech Day 2021

 

Nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni faptul ca majoritatea companiilor utilizeaza tehnologie cloud dezvoltata de Microsoft. In fond, ne lovim la fiecare pas de acest gen de tehnologii chiar si in calitate de simpli consumatori. Cu toate acestea, cei de la Microsoft pun un accent ridicat pe sprijinirea partenerilor, atat prin infrastructura cloud oferita, cat si prin sprijinul acordat dezvoltatorilor de software.

Acesta este de altfel si scopul Microsoft Tech Day 2021, un eveniment ajuns deja la cea de-a 5-a editie, care va avea loc pe 24 si 25 Noiembrie. Evenimentul se va desfasura online si va aduce la un loc experti din domeniul tech, care vor prezenta participantilor cele mai noi tehnologii Microsoft, acestia avand astfel ocazia de a participa la sesiuni de training si networking impreuna cu specialistii prezenti la eveniment.

Evenimentul va fi deschis de Bogdan Putinică, General Manager al Microsoft Romania, printr-un discurs de bun-venit, iar Daniel Rusen, Directorul de Marketing și Operatiuni al companiei, va vorbi despre necesitatea valorificarii oportunitatilor digitale pe care le avem la dispoziție. Participantii vor putea afla de la experti noutati privind dezvoltarea de noi aplicatii inteligente în cloud, pe baza soluțiilor de inteligenta artificiala si a analizei de date.

Cea de-a doua parte a evenimentului Microsoft Tech Day 2021 va fi dedicata dezvoltatorilor de software, fiind axata pe modalitatile in care acestia isi pot imbunatati gradul de eficiență cu ajutorul unei platforme end-to-end gandite de Microsoft in acest sens.

Microsoft Tech Day 2021 are loc intr-un context in care sectorul IT din Romania este in plina expansiune, avand o contributie insemnata la PIB-ul tarii, iar piața locala dispune de cateva atuuri unice, care o pot transforma intr-un hub tehnologic regional. Evenimentul se adreseaza profesioniatilor din domeniul IT – dezvoltatori de software, administratori de baze de date, analisti sau experti in domeniul de data science. Drept urmare, daca te incadrezi intr-una dintre aceste categorii si vrei sa afli mai multe detalii despre tehnologiile Microsoft cloud, te poti inscrie la Microsoft Tech Day aici.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Inscrie-te la Microsoft Tech Day 2021

Lasa-ne un comentariu: