Intel Developer Forum 2012 – Day 0

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 September, 2012.

Intel Developer Forum 2012

 

Alaturi de CeBIT, CES si Computex, Intel Developer Forum este unul dintre cele mai importante evenimente anuale dedicate segmentului IT&C, locul unde partenerii Intel, dar si membrii ai presei IT, pot afla planurile si tehnologiile ce vor fi lansate in anul ce va urma.

In perioada 11-13 Septembrie 2012, Moscone Convention Center (San Francisco) va fi locul de intalnire a tuturor pasionatilor de tehnologie si – ca de obicei – LAB501 se afla la fata locului pentru a va tine la curent cu cele mai noi tehnologii, precum si cu cele mai interesante tendinte tehnologice ale acestui sfarsit de an.

Pe parcursul urmatoarelor zile vom selecta cele mai interesante informatii pentru voi, si in masura in care avem acceptul celor de la Intel, vi le vom aduce la cunostiinta. Ca sa va fac un pic curiosi, anul acesta vom afla informatii detaliate despre Haswell, noile procesoare Atom, viitorul Ultrabook-urilor cu Windows 8 precum si mai multe informatii despre aplicatiile dezvoltate de Intel pentru Android.

 

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Intel Developer Forum 2012 – Day 0

  1. Ciupearca a scris pe:

    ma bucur pentru voi ca ati fost invitati la un asemenea eveniment…abia astept noutatile de la acest eveniment

  2. neophitus a scris pe:

    Loveste-ne cu vesti bune, domnule Matose!

Lasa-ne un comentariu: