Kingston Technology lansează memorii DDR3 pentru notebook-urile de gaming

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 April, 2009.

Bucureşti, 13 aprilie 2009 — Kingston Technology Europe Ltd, subsidiară a companiei Kingston Technology Company, Inc., anunţă lansarea primelor module HyperX® DDR3 SO-DIMMs cu profile XMP (Extreme Memory Profile), pentru notebook-urile bazate pe chipset-ul mobil Intel Cantiga.

“Kingston a lucrat îndeaproape cu Intel pentru a certifica noile memorii HyperX SO-DIMM destinate sistemelor bazate pe platforma Intel® Centrino™ 2, ale căror configuraţie include şi memoriile DDR3 cu profile XMP,” a afirmat Erik Reid, Director Marketing al grupului Intel Mobile Platforms. “Lăudăm efortul celor de la Kingston în a susţine performanţa mobilă extremă, şi ne aşteptăm ca entuziaştii şi pasionaţii de jocuri să aprecieze la adevărata valoare performanţa fără precedent oferită de notebook-urile de ultimă generaţie, cu suport pentru memorii XMP.”

“Gamerii cu notebook-uri cu DDR3 pot beneficia de acum de aceleaşi caracteristici ale performanţelor pe care doar la sistemele desktop le puteau întâlni, cum ar fi voltajele şi latenţele foarte mici – caracteristici pe care memoriile HyperX le oferă de ani buni sistemelor desktop,” a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe Ltd. “Printr-un upgrade cu SO-DIMM-urile Kingston DDR3 cu profile XMP, pasionaţii de jocuri se pot bucura de o experienţă mai rapidă şi mai sigură.”

Modulele de memorie SO-DIMM HyperX DDR3 XMP au fost testate cu succes pe un notebook Flextronics W840 DI, trecând procesul de validare XMP Intel. Pe lângă profilele XMP, au fost pre-programate şi specificaţiile conforme standardelor JEDEC.

Memoriile Kingston Technology HyperX au garanţie lifetime. Pentru detalii suplimentare, vizitaţi www.kingston.com/europe.

Specificaţiile memoriilor Kingston HyperX SO-DIMM DDR3 XMP

Cod produs – KHX8500S3ULK2/4GX
Caracteristici – 4GB 1066MHz, 5-5-5-15 @ 1.5v, kit format din două module
Preţ de vânzare estimativ – 530 Lei cu TVA

Comentarii

Niciun comentariu la: Kingston Technology lansează memorii DDR3 pentru notebook-urile de gaming

Lasa-ne un comentariu: