LAB501 & Kingston HyperX Challenge

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Memorii & Stocare, in 8 December, 2011.


Kingston este cel mai mare producator de memorii din lume, in palmaresul acestora regasindu-se atat memorii RAM cat si diverse tipuri de memorii flash si SSD-uri. Ca orice producator care se respecta, Kingston are un brand special pentru produsele de inalta performanta, mai precis brand-ul HyperX. Indiferent ca vorbim despre kituri de memorii pentru overclockeri, stick-uri USB 3.0 de mare viteza sau SSD-uri cu controller SandForce 2, HyperX desemneaza deobicei cele mai bune, cele mai rapide, cele mai performante produse Kingston. Cum nici un produs destinat overclockerilor nu ne-a “scapat” pana acum, este de la sine inteles ca am avut de-a face cu mai multe produse HyperX, atat memorii DDR3 cat si SSD-uri (si in curand veti putea citi si un test cu un stick USB 3.0 HyperX).

Ei bine, printre toate aceste produse HyperX, am dat la un moment dat si peste kitul de “scandal” al celor de la Kingston, mai precis Kingston HyperX KHX2544C9D3T1FK2/2GX, adica un kit de memorii de 2x1GB, DDR3 2544 CL9, ceva pe cat de special pe atat de rar, si prin urmare cu atat mai interesant pentru noi. Asa cum stiti, avem la activ mai multe fapte “de arme” in domeniul overclocking-ului, iar atingerea celor mai mari frecvente de memorie sau a unor frecvente cat mai mari folosind latente cat mai stranse ne pasioneaza inca de pe vremea memoriilor DDR1, si prin urmare a fost de la sine inteles ca in momentul in care am inteles ce potential au aceste memorii, dar si ce frecvente de memorie permite controller-ul foarte relaxat al noilor procesoare Bulldozer, am inceput pregatirile pentru a monta masina de razboi si a devasta clasamentul memoriilor DDR3.

Dar nu ne-am multumit cu atat. Ne-am gandit ca un astfel de eveniment merita sarbatorit cum se cuvinte, astfel incat, impreuna cu colegii de la Kingston am pus bazele unui eveniment de tip “festival”, care a cuprins o conferinta de presa tinuta de Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, demonstratia noastra, dar si un concurs cu premii foarte interesante, organizat in doua etape (calificari pe LAB501 si finala live la fata locului). Per total, am inceput nebunia la ora 10:00 dimineata si am plecat acasa in jurul orei 19:00 dupa-amiaza, cu mult dupa ce aproape toate luminile se stinsesera in locatie.
.

Comentarii

10 comentarii la: LAB501 & Kingston HyperX Challenge

 1. Bogzilla a scris pe:

  Incredibil eveniment, inca nu imi vine sa cred. Inca odata FELICITARILE MELE PENTRU WORLD RECORD, pentru fantastica zi pe care mi-ati oferit-o si pentru VOI! Monstru, Matose si Micutzu, acea Trinitate a overclockingului romanesc!

 2. RaiciuIonut a scris pe:

  Am si eu O reclamatie de facut daca pot zice asa L-am rugat pe Domnul Matei sa fiu anuntat la urmatorul concuri etc ca sa pot veni si eu dar nimic tare dar…

 3. RaiciuIonut a scris pe:

  Da da imi retrag plangerea era anuntul pe pagina de facebook

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Trei (3, trois, drei) stiri au fost pe tema asta pe site, incepand cu o saptamana inainte. Daca nu deschizi site-ul o saptamana…eu ce pot sa spun?

 5. RaiciuIonut a scris pe:

  da da scuze nu am mai avut timp dar imi place ce treaba buna ati facut inco o data scuze si care va fi urmatorul concurs daca nu va e cu spuarare inca o data scuze

 6. Bogzilla a scris pe:

  Stai cu ochii pe site sau orice canal social/media si vei afla cand va fi urmatorul concurs.

 7. Ion a scris pe:

  Felicitari baieti, a iesit super tare. Imi pare rau ca nu am putut sa vin dar asta e…

 8. Oamenii chiar se distreaza

 9. Adi a scris pe:

  Bravo baieti !

 10. George a scris pe:

  Sunteti foarte buni … in acest domeniu. Sunt si confirmari internationale, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun: http://www.techpowerup.com/156753/Kingston-HyperX-Beats-Three-World-Records.html

  Foarte bine si tineti-o tot asa…

Lasa-ne un comentariu: