Noi laptop-uri de la ASUS

Scris de: , in categoria: Stiri, in 23 September, 2009.

Producatorul taiwanez a anuntat saptamana aceasta lansarea unei noi serii de notebook-uri ce va purta numele de ASUS Unlimited. Acestea vor incorpora noul procesor Intel Core2 Duo SU7300, iar interfata grafica va fi asigurata de folosirea unei solutii NVIDIA GeForce G 210M cu 512 MB VRAM dedicati. Noile portabile de la ASUS folosesc un sistem audio de la Altec Lansing cu SRS Premium Sound si pot beneficia de o memorie RAM de pana la 8 GB DDR2.

asus-UL30A-hero_open-450

Seria ASUS UL ofera o autonomie a functionarii pe baterie de pana la 12 ore in functie de specificatiile modelului si de modul de exploatare. Acest fapt este posibil prin folosirea unei tehnologii proprietare ASUS, ASUS GraphiX Boost, care permite utilizatorilor sa optimizeze consumul energetic prin posibilitatea de a selecta solutia video folosita, dintre una dedicata si una integrata. Suprafata exterioara a capacului este acoperita cu aluminiu periat, grosimea aparatului nedepasind un inci.

Primul model disponibil deja pe piata din Romania este ASUS UL30A, pretul recomandat fiind de 3400 RON (TVA inclus). Configuratia cuprinde un procesor Intel ULV SU7300, capacitate de memorie de 4GB DDR2 1066 Mhz, hard disk de 320 GB, display de 13.3″ HD, camera web si o baterie cu opt celule.

asus-UL30A-cover-450

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: