Nominalizarile pentru European Hardware Awards 2015

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 May, 2015.

European Hardware Awards 2015

 
Nu cu mult timp in urma anuntam European Hardware Awards 2015 si va spuneam ca evaluarea, votarea si propunerea produselor va avea loc pe parcursul lunii Mai. Ei bine, luna Mai este aici, iar produsele care au ajuns in “finala” au fost selectate cu atentie de catre membrii EHA.

Pentru fiecare categorie au intrat in lupta mai multe produse (cele propuse de cele mai multe ori de catre membrii EHA). Lista nominalizarilor este destul de stufoasa si multe produse cu adevarat interesante si-au gasit locul acolo.

De la entry-level la high-end, de la procesoare si placi video si pana la tablete si noi tehnologii, zeci de produse au ajuns in “finala” iar membrii EHA vor trebui sa voteze la fiecare categorie cate un singur produs, care va primi distinctia European Hardware Awards 2015!

Asa cum va spuneam, castigatorii vor fi alesi dintre produsele nominalizate, in cadrul unei ceremonii care va avea loc in Taipei International Convention Centre – Elegance Lounge , pe data de 2 Iunie 2015 la ora 20:00.

 
European Hardware Awards Logo - 500px

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: