NVIDIA trece la vanzari directe

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 October, 2010.

Saptamana trecuta clientii Best Buy din America de Nord au putut achizitiona placi grafice direct de la NVIDIA. Da, ati inteles bine nu de la imporatori ci direct de la firma mama.

Zvonuri referitoare la o eventuala trecere a companiei la vanzari directe au fost si in 2009 insa nu s-a materializat nimic pana in prezent. Vom vedea oare o trecere globala NVIDIA la vanzari directe? Este oare un parteneriat doar pentru America de Nord? Acestea si multe alte intrebari le avem pana la un anunt oficial din partea NVIDIA referitor la planurile sale referitoare la acest aspect.

Din punctul nostru de vedere, al clientilor, vestea este surprinzatoare si poate fi extrem de interesanta. De ce ar fi interesanta? Pentru ca vom avea parte, cel putin in mod teoretic, de o mai bine pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului. De asemenea vom putea face garantiile direct la producator, nefiind nevoie de alti intermediari.

.

Sursa: HardOCP

Comentarii

Un comentariu la: NVIDIA trece la vanzari directe

  1. Ca de obicei, Romania va printre ultimele tari unde ne vom putea bucura de preturi mai mici pentru produsele NVIDIA. Oricum, vestea este incurajatoare.

Lasa-ne un comentariu: