Pre-CeBIT: Corsair confectioneaza carcase si alte noutati

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 March, 2009.

Corsair, unul dintre cei mai mari producatori de memorii, si-a extins gama de produse in trecut, facand mai intai solutii de racire cu apa, si apoi surse de o calitate foarte buna. Acum a venit randul carcaselor, la CeBIT (standul Corsair) urmand a fi prezentat oficial primul astfel de specimen de carcasa, nefinalizat inca.

Se observa in primul rand spatiul bogat interior de care beneficiaza aceasta carcasa, care coroborat cu arhitectura tri-camerala a acesteia (una inferioara pentru sursa, alta superioara pentru componente, si inca o camera laterala pentru cabluri si evacuarea fluxului de aer generat de ventilatorul necesar racirii harddisk-urilor), duc la o dimensiune totala considerabila. De asemenea, prin cele trei lacase de ventilator de pe panoul superior, aceasta carcasa pare destinata exclusiv folosirii in tandem cu un sistem de racire cu apa.

Puteti viziona o prezentare extinsa a acestui Corsair intr-un material video Hexus. Tin sa remarc si calitatea finisarii, aspectul exterior si cel interior aducandu-mi aminte de o carcasa Lian-Li. De fapt, nu ar mira pe nimeni daca Lian-Li chiar ar fi responsabila de producerea ei, iar Corsair doar de proiectare (asta apropo de un zvon care circula prin Taiwan, cum ca Mushkin va revinde produse Lian-Li re-brand-uite).

Tot la CeBIT vor putea fi vizionate alte exemplare de placi de baza P55 (in afara celor mentionate deja in stirea anterioara), precum MSI G7P55-DC

… sau Gigabyte GA-IBP (nume provizoriu)…

… sau Biostar T-POWER I55… 

… sau Jetway HI05-LF (nume din nou provizoriu).

In final, va prezint inca o varianta personalizata de Nvidia GTS 250 – MSI N250GTS-2D1G.

Cooler-ul pare destul de similar unui Zalman VF1050 ca design (tot din cupru, tot 4 caloducturi), numai ca, spre deosebire de Gigabyte-ul din poza de mai jos (prezentat deja), placa MSI are un pcb mai lung si un mini-radiator suplimentar destinat racirii zonei VRM.

Surse: hardware-aktuell.com, Anandtech, hexus.net, hardware-aktuell.com

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: