Sapphire anunta gama de surse PURE

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 September, 2009.

Sapphire1

Sapphire, unul din cei mai mari integratori ai solutiilor grafice ATI, a anuntat astazi lansarea unei linii de surse sub tutela brand -ului PURE.

Modelele ce fac parte din aceasta gama sunt PURE 1250W(certificare 80Plus Bronze), PURE 1050W(certificare 80Plus Silver), PURE 950W(certificare 80Plus Silver) si pentru categoria utilizatorilor de platforme mainstream  Sapphire a decis rebrand-uirea unui model deja existent de 625W ce era destinat workstation-urilor sub denumirea de PURE 625W (certificare 80Plus). Toate sursele din aceasta gama folosesc un design modular si sunt compatibile cu standardul ATX V2.3.

Sapphire2

Dintre dotarile de care beneficiaza gama de surse PURE merita sa precizam suportul pentru Active PFC (factor de corectie activ al puterii), folosirea integrala a condensatorilor din aluminiu si a unui ventilator de 135mm cu turatie reglabila intre 450 RPM si 2000 RPM. De asemenea sursele incorporeaza protectii pentru supracurent (OCP), supratensiune (OVP), supraincarcare (OPP), subtensiune (UVP), supraincalzire (OTP) si scurt-circuit; toate sunt certificate ca fiind compatibile cu standardele de siguranta internationala CE, CB, UL, CCC, FCC, TUV si RoHs.

Sapphire3

Comentarii

Un comentariu la: Sapphire anunta gama de surse PURE

  1. Vladutz20 a scris pe:

    Sursele astea dupa ce vad eu sunt niste Enermaxuri sub numele de Sapphire :).

Lasa-ne un comentariu: