Chieftec UE-02B-OP – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 17 June, 2016.

Chieftec UE-02B-OP

 
Testam diverse bestii pe banda rulanta… placi video, procesoare, surse, carcase. Si ne minunam de fiecare data cand gasim un model mai elegant de carcasa sau un model din cale afara de dotat. Uneori insa, astfel de carcase costa cat bugetul pe care unii il au la dispozitie pentru un sistem. Motiv pentru care, din cand in cand, trebuie sa abordam si modele mai accesibile, mai prietenoase cu buzunarul romanului, chiar daca nu sunt cele mai spectaculoase sau iesite din comun produse.

Este cazul si carcasei despre care va voi povesti astazi, mai precis Chieftec UE-02B-OP, o carcasa de mici dimensiuni, disponibila in Romania pentru 80 RON. Pentru cei mai tineri, trebuie sa amintesc faptul ca Chieftec s-au numarat printre primii producatori seriosi de carcase care si-au comercializat produsele in Romania, behemotii lor din otel fiind la mare cautare in urma cu mai bine de 10 ani. Prin urmare nu discutam despre un brand entry-level sau despre un brand nou in domeniu, ci doar despre un produs accesibil al unui producator cunoscut.

Desigur, trebuie sa ne gandim si de unde vine acest pret, iar in cazul de fata lucrurile sunt destul de simple. Chieftec UE-02B-OP este o carcasa mATX, care accepta placi de baza mATX si mini ITX, construita dintr-o tabla de grosime medie (0.6mm), motiv pentru care cantareste doar 2.3Kg. Chieftec UE-02B-OP este disponibila atat stand-alone, cat si impreuna cu o sursa SFX de 250W. Noi am primit la teste modelul simplu, fara sursa, comercializat in Romania pentru 80 RON, asa cum va spuneam si mai sus.

 
Intro

Comentarii

2 comentarii la: Chieftec UE-02B-OP – Prezentare

  1. Nastase Cosmin a scris pe:

    Destul de interesanta aceasta carcasa(aduce la design cu cele Fractal din aceeasi categorie).
    Totusi trebuie facuta o mica rectificare:nu exista racire prin convexie,ci prin convective 🙂

  2. Globula a scris pe:

    Exista racire prin convectie ca vorba aia suntem romani si tre sa dam cu romana p’aci.

    Convexia este procesul prin care ii este date unei lentile forma si ajuta la corectarea unghiului in care este afisata o imagine.

Lasa-ne un comentariu: