Inter-Tech CobaPower 550W Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 9 May, 2014.

Inter-Tech CobaPower 550W

 

Sursele si carcasele producatorului german Inter-Tech se comercializeaza de cativa ani pe piata din Romania, bucurandu-se de un real succes in special datorita preturilore accesibile. Electronica surselor de alimentare din portofoliul Inter-Tech este fabricata de diferiti OEM in functie de disponibilitate cat si de nivelul de pret: Andertek, ATNG sau chiar CWT (o lista cu modele ceva mai vechi o puteti gasi aici).

Sursa de fata face parte din seria CobaPower, are o putere de 550W si este certificata 80PLUS Bronze. Electronica este fabricata de Andertek si suntem foarte curiosi cum se comporta pentru ca pretul este bun (~200 RON) iar pe net nu se gaseste nici-un alt review cu acest model.

Ca sa va fac si o mica marturisire, pot spune ca imi place mai mult sa testez surse de buget care nu sunt atat de populare pentru ca poti sa ai o mare surpriza… sau o mare deziluzie. Dar hai sa mergem mai departe si sa vedem in care dintre categorii se incadreaza sursa celor de la Inter-Tech.

 

_MG_7323

 

Comentarii

Un comentariu la: Inter-Tech CobaPower 550W Review

  1. theBrain a scris pe:

    Ma uitam si eu la Inter-Tech-uri inainte sa-mi iau sursa si am vazut ca sunt tot producatori germani ca si Chieftech. Mi-am luat o Chieftech, pana la urma, semi-modulara de 750W cu doua rail-uri de 35A fiecare.
    Dar vad ca si Inter-Tech sunt pusi pe treaba la modul serios. Nu-i rau deloc!

Lasa-ne un comentariu: