GamesCom 2024 – DeepCool

Scris de: , in categoria: Stiri, in 22 August, 2024.

DeepCool

 

La standul celor de la DeepCool, am putut vedea o mare parte din produsele deja prezentate la Computex 2024, cum ar fi DeepCool CH560R, CH170 Digital si CH160 Mesh, dar si un model nou-nout de carcasa, pe numele sau CG580. Acesta are o structura panoramica cu o vedere extinsa asupra interiorului, un trend adoptat din ce in ce mai mult de producatorii de carcase. Pentru cei mici, dar nu numai, aspectul tuturor modelelor Mesh poate fi personalizat cu ajutorul bucatelor din cauciuc de diferite culori din seria Pixel.

Modelele cu baza Vapour Chamber au fost si ele prezente, atat AK400 Digital Pro, AK620 Digital Pro, cat si flagship-ul DeepCool Assassin IV VC Vision, care acum suporta un TDP de pana la 300W. DeepCool AK620 Digital Pro a ajuns deja in laboratorul nostru si va trece cat de curand prin suita noastra de teste. Sunt curios sa vad beneficiile folosirii tehnologiei Vapour Chamber in cazul coolerelor destinate racirii noilor procesoare.

Nu in ultimul rand, pe langa sursele SFX ATX 3.1 din seria PN-M, vazute deja la Computex, am putut vedea si prima sursa DeepCool in format SFX, numita PX-S, care suporta ATX 3.1 / PCIe 5.1, venind in variante de putere de pana la 1000W. Mai mult decat atat, am putut vedea un nou AIO din seria Mystique – DeepCool Mystique ARGB – echipat acum cu noile ventilatoare FD12 ARGB. De asemenea, am revazut si AIO-urile din seria Matrix, mai precis DeepCool LP360 Matrix si DeepCool LP240 Matrix, acestea utilizand aceeasi pompa din cea de-a 5-a generatie, dar si aceleasi ventilatoare FD12 ARGB ca si Mystique ARGB.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: