Prezentare – Raijintek Asterion

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 March, 2017.

Raijintek Asterion

 
Programul incarcat pe care l-am avut in ultima vreme a facut o serie intreaga de “victime” in randul componentelor venite la test pentru care nu am avut neaparat timp. Si parca nici o alta categorie de componente nu a fost mai afectata decat carcasele. Nu ma credeti? Ei bine, aflati ca la rand stau cuminti X2 i7 Pro, Cooler Master Maker 5t, Antec Cube si Raijintek Asterion… si sper ca nu mai sunt si altele pe drum.

Adevarul este ca nu prea ai timp sa prezinti carcase cand esti implicat in proiecte de modding, iar pe bancul de teste aterizeaza componente precum Ryzen sau GTX 1080 Ti. Chiar si asa, pana la urma carcasa este baza sistemului, jucand un rol destul de important in temperaturile obtinute de sistemul nostru, nivelul de zgomot produs si nu in ultimul rand in aspectul acestuia. Asa ca, printre procesoare si placi video noi, voi incerca treptat sa prezint si toate carcasele care isi asteapta cuminti randul.

Si vom incepe cu Raijintek Asteriorn, pentru ca isi asteapta randul de ceva timp, dar si pentru ca este vorba despre o combinatie interesanta intre aluminiu slefuit, sticla si otel. De asemenea, pentru ca in ultima perioada am prezentat in general doua tipuri de carcase – produse accesibile de la producatori binecunoscuti, sau modele de varf construite din sticla, al caror pret depaseste de multe ori 1000 RON.

Raijintek Asterion se pozitioneaza la mijloc, fiind construita din materiale “nobile” (aluminiu, sticla), dar avand un pret recomandat de vanzare de ~660 RON. Prin urmare, cred ca este o carcasa interesanta pentru majoritatea cititorilor nostrii, atat prin aspect cat si datorita pretului.

 
Intro

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – Raijintek Asterion

  1. dodo a scris pe:

    Inca un review folositor ! Nu inteleg de ce se opteaza pentru mesha deasupra….la evacuarea aerului,cu siguranta va obstructiona si in partea frontala,prea putin acel grilaj.Sincer,nu o vad ca pe o carcasa foarte eficienta.Eu detin o carcasa de la NZXT ,H440 si am fost nevoit sa scot capacul frontal si cel de deasupra,diferenta de 7 grade la placa video.Bravo baieti,faceti o treaba super !!!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Dodo – mesh-ul acela are rolul de a proteja sistemul de praf.

  3. dodo a scris pe:

    Protectia vine doar in momentul in care PC-ul nu este folosit.Proiectul inceput in Polonia ,il veti termina (nu ca ar arata urat asa cum este) ?Sun curios cum va arata cu acele picioare.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Protectia vine si in momentul in care nu montam ventilatoare pe tavan 🙂

    Nu ne sta in fire sa nu incepem ceea ce terminam, prin urmare proiectul este deja la versiunea 1.5 (vezi canalul de YouTube evoMAG) si urmeaza in curand si platforma cu picioarele.

  5. Mihail a scris pe:

    Nu inteleg pe unde intra aerul pentru ventilatoarele frontale.

Lasa-ne un comentariu: