Review – Lenovo IdeaCentre Y900 90DD002MRI

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 4 April, 2016.

Lenovo IdeaCentre Y900

 
In ultima vreme, din ce in ce mai multi producatori se implica in productia notebook-urilor, sistemelor si accesoriilor de gaming. Pentru PC, exista doua categorii de utilizatori care achizitioneaza componente / sisteme high-end – profesionistii, care au nevoie de putere de calcul pentru diverse aplicatii mari consumatoare de resurse cum ar fi 3DStudio Max sau Photoshop si gamerii, care au nevoie de o performanta cat mai buna in jocuri. Mai mult decat atat, in conditiile in care realitatea virtuala este un subiect intens mediatizat in zilele noastre, iar gaming-ul in VR va utiliza resurse hardware serioase, inclinatia producatorilor spre zona gaming-ului este evidenta – mai multe vanzari, mai mult renume, mai mult profit.

Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont in momentul in care discutam despre PC-uri de gaming este faptul ca nu toti gamerii care isi doresc o performanta cat mai buna se pricep suficient sau sunt dispusi sa isi aleaga singuri componentele si sa isi asambleze singuri sistemul. Desigur, nu este vorba despre voi, cititorii LAB501, dar o mare parte din gameri nu mai sunt pasionati de hardware per se ci sunt pur si simplu consumatori de continut, care au nevoie de un sistem performant.

Lor li se adreseaza PC-urile gata facute, indiferent daca acestea sunt construite de un magazin de specialitate sau de un brand. Ei bine, brand-uri din ce in ce mai mari se implica in productia unor astfel de sisteme si un bun exemplu in acest caz sunt cei de la Lenovo, prin seriile Y700 si Y900. Dupa ce v-am povestit despre notebook-ul de gaming din seria Ideapad Y700, astazi a venit momentul sa vedem cum se prezinta un sistem desktop din gama Lenovo Ideacentre Y900.

 
Intro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: