Review – Lenovo Legion T7 34IAZ7 – Intel Core i9 12900K + RTX 3080Ti

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 6 December, 2021.

Lenovo Legion T7 34IAZ7

 
Despre Lenovo v-ati obisnuit sa cititi mai mult pe NEXT, in fond, acolo am analizat in detaliu mai multe modele IdeaPad, Yoga, ThinkPad sau Legion. Cu toate acestea, gama Lenovo Legion nu se rezuma doar la notebook-uri. Si daca acestea au primit o atentie deosebita anul acesta, Lenovo lansand o familie solida de notebook-uri Legion, ei bine, acelasi lucru se intampla si in cazul desktop-urilor din aceasta serie.

Ce-i drept, desktop-uri de gaming Lenovo am testat inca de acum 5 ani, cand vedeam cum arata Ideacentre Y900 si Ideacentre Y710 Cube. Insa din seria Legion am avut de-a face cu un singur desktop pana acum si ma refer la modelul Lenovo Legion T530, pe care l-am personalizat pentru Transylvania Comic Con 2019… pe vremea cand inca se mai organizau evenimente offline…

Ei bine, de atunci si pana acum multe s-au mai intamplat, asa cum stim de altfel cu totii. Nici nu ne imaginam noi pe vremea aceea ca ne bucuram de ultimele momente de normalitate, inainte de molima secolului. Dar nu la omniprezentul virus ma refeream eu acum, ci mai degraba la doi ani incarcati de lansari de componente, marcati de felurite crize si probleme legate de disponibilitate si pret, dar si de o concurenta acerba intre principalii producatori de procesoare, respectiv principalii producatori de placi video.

Si cand avem de-a face cu procesoare si placi video noi, restul industriei se misca in concordanta, drept urmare in ultimii doi ani am avut parte de mai multe generatii de notebook-uri si desktop-uri brand. Desigur, cei de la Lenovo nu au stat degeaba, drept urmare mai multe generatii Legion Cube (C) si Legion Tower (T) au vazut lumina zilei in ultimii ani, producatorul utilizand, evident, cele mai recente procesoare de la Intel si AMD, respectiv placi grafice Nvidia.

Si cum in urma cu aproximativ o luna s-au lansat Intel Core i9 12900K, Intel Core i7 12700K si Intel Core i5 12600K, cei de la Lenovo nu au stat pe ganduri si au lansat o noua serie Lenovo Legion T7, care integreaza procesoarele din familia Intel Alder Lake. Exact despre un astfel de desktop vom discuta si noi astazi, mai precis despre varful de gama Lenovo Legion T7 34IAZ7.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo Legion T7 34IAZ7 – Intel Core i9 12900K + RTX 3080Ti

Lasa-ne un comentariu: