MSI R7870 Hawk Review

Scris de: , in categoria: Placi video, in 30 May, 2012.

 

Seria Hawk este o imbinare fericita intre un Lightning si o placa TwinFrozr, tintita exact acolo un factorul pret / performanta primeaza: segmentul mainstream. Placa momentului in acest segment, cel putin pana este lansat Geforce GTX 660, este fara doar si poate Radeon HD 7870 despre care ati putut citi un articol detaliat aici.

Placa noastra de referinta a atins cu racirea stock 1260MHz in mainile maestrului Ramiro, asadar sunt foarte curios cum se va comporta micutul R7870 Hawk avand in vedere ca vine cu 1100MHz din fabrica (fata de 1000MHz cat are referinta AMD).

Fiind fratele mai mic al mult mai suparatului R7970 Lightning, R7870 Hawk vine si el cu cateva facilitati destinate overclocking-ului: GPU Reactor, puncte de masura pentru cele 3 tensiuni principale (vGPU, vMEM si vPLL) precum si BIOS special ce are eliminate limitele de PowerTune cat si limitele de frecvente impuse in BIOS-ul standard.

 

 

 

Comentarii

4 comentarii la: MSI R7870 Hawk Review

 1. CatalinC a scris pe:

  Salut , vreau sa stiu si eu daca se merita sa fac un upgrade de la un 6950 ( flashuit la 6970 ) la seria 79xx . Avand in vedere ca placa mea e cam greu vandabila … se merita chinuiala ?

 2. Salve,

  Aveti posibilitatea sa testati si placi grafice din gama profesionala?
  M-ar interesa (poate nu numai pe mine) ceva de la Nvidia si/sau ATI; anume: NVIDIA Quadro (6000), ATI FirePro (V9800). Multumesc

 3. Monstru a scris pe:

  Nici Nvidia nici AMD nu cred ca fac sampling pe partea de placi grafice profesionale. Poate odata, cu un efort iesit din comun, sa aranjam cu integratorii de la noi sa testam doua astfel de solutii, dar este necesara o cu totul alta metodologie.

 4. m4riu5 a scris pe:

  Salul cine poate sa mi spuna de unde pot sa modific voltajul la placa video,in bios nu gasesc ,iar in msi nu imi da voie:( ,multumesc anticipat

Lasa-ne un comentariu: