MSI GTX 680 Lightning Review

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 20 June, 2012.

 

Era doar o problema de timp pana cand MSI GTX 680 Lightning avea sa vada lumina zilei. Astazi, aceasta zi a venit si noi suntem foarte curiosi de cum se comporta GTX 680-ul lui MSI in varianta Lightning.

La o prima vedere, placa nu se deosebeste prea mult de fratele sau R7970 Lightning dar totusi sa nu ne luam dupa aparente. Desi overclockerii extremi au strambat din nas la aparitia piata a lui GTX 680, MSI se pare ca a decis sa ne demonstreze contrariul. Sunt curios daca am scapat in sfarsit de Turbo Boost si de limitele enervante de putere si voltaj, dar asta vom afla un pic mai incolo.

Am testat acum ceva timp implementarea ASUS DirectCU II a nucleului GTX 680, asadar va fi interesant de vazut cum se compara cele doua placi avand in vedere ca ambele sunt bazate pe PCB-uri si raciri custom.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: MSI GTX 680 Lightning Review

  1. Uuuuuu, shiny item! Inca nu cred ca e justificat pretul placilor grafice Nvidia. Okey, nu ma astept la o reducere semnificativa, dar un 2-3% de bun simt acolo, macar pentru ochii lumii.

  2. Calin a scris pe:

    Ok si despre aparitia acestei placi video in magazinele romanesti, nimic.Voi ce ETA aveti ? Ca din 16 mai cand ati facut review la DirectCU II, nici acum nu a aparut in Romania, si se vinde prin toata Europa. Pentru asta cat avem de asteptat ? 1-2 luni pana apare si la noi ?

Lasa-ne un comentariu: