CeBIT 2010 – Cateva surprize de la A-Data

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 March, 2010.

Si daca tot ajunsesem la litera “A” in catalog, nu puteau sa lipseasca vechile noastre cunostiinte de la A-Data. In cadrul standului acestora am putut admira atat modele deja consacrate (DDR3 2200+ CL8, seria “Gaming”, seria “Xtreme”), dar si cateva noutati inedite. In primul rand, asa cum puteti observa si din poza, adevarata vedeta a stand-ului nu era inca expusa astazi. Modelul A-Data Xtreme DDR3 2200X CL7 impresioneaza prin capacitatea de a rula cu latente atat de stranse la o frecventa atat de ridicata, in conditiile mentinerii voltajului in plaja de voltaje recomandata de Intel. Cu siguranta vorbim despre IC-urile noi pe care le-am mai “mirosit” si in standurile altor producatori. Cu toate acestea, A-Data sunt primii care ofera un kit DDR3 2200 CL7.

.

 

.

In afara de memoriile desktop si notebook, cei de la A-Data s-au prezentat la Cebit cu o serie completa de SSD-uri. Aceste au capacitati de stocare cuprinse intre 128 si 256GB, existand mai multe variante care folosesc controllere diferite. Astfel, cei de la A-Data raman credinciosi filozofiei companiei de a oferi atat produse de top cat si produse cu un foarte bun raport calitate/pret.

.

.

Totusi, adevarata surpriza am lasat-o la sfarsit, pentru ca sincer sa fiu am fost luat prin surprindere de noile produse pe care A-Data le lanseaza la Cebit. Astfel, compania taiwaneza intra cu aceasta ocazie pe piata surselor de alimentare, miscare despre care sincer sa fiu nu stiam pana in acest moment. La stand erau expuse trei modele, de 525, 675, respectiv 825W, iar oficialii companiei ne-au informat ca vor exista atat variante modulare cat si variante ne-modulare ale acestor modele. Nu am reusit inca sa identificam OEM-ul din spatele acestor surse, dar cu siguranta vom afla in curand.

.

Comentarii

2 comentarii la: CeBIT 2010 – Cateva surprize de la A-Data

  1. Mihai a scris pe:

    Dudes, pls stop being A-Data fanboys. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=239041 Primii @2200CL7 my a$$…

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Dude, vorbeam de CL7 pe bune, nu de struto-camile 7-10-10-28. Mai sus este vorba despre DDR3 2200 7-8-7-24. Link me daca gasesti un kit cu specificatiile astuia aparut inainte de Cebit, si primesti o mare bere de la mine 😉

Lasa-ne un comentariu: