Corsair CX600 v2 – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 March, 2013.

Corsair CX600 v2

 

Corsair nu este un nume vechi pe piata surselor, dar succesul de care s-a bucurat compania americana i-a propulsat cu siguranta in topul preferintelor cumparatorilor. Se poate spune ca in momentul de fata Corsair este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri in privinta surselor. Ei bine, exista un moment critic in dezvoltarea portofoliului care are loc atunci cand firma face trecerea de la un nou-venit la un jucator cheie. In acel moment poti sa continui reteta ce ti-a adus succesul sau te poti adapta noului statut.

Cu siguranta Corsair produce niste surse de alimentare de calitate atunci cand isi propune acest lucru. Testele noastre pentru AX1200i si AX650 stau drept dovezi pentru aceasta. Schimbarea de generatie se petrece insa si in gama mainstream ori entry-level, iar GS800 ne-a surprins prin compromisurile facute. In acel caz design-ul a parut mai importat decat partea electronica, GS800 fiind o sursa destinata gamer-ilor, dar astazi vom arunca o privire asupra unui model din alta categorie.

Alaturi de VS, seria CX de la Corsair reprezinta optiunile accesibile oferite de producatorul american. Asta inseamna ca sursele din aceasta gama trebuie sa ofere cat mai mult la un pret cat mai scazut. Subiectul testului de astazi este CX600, a doua versiune, si va fi interesant de vazut cum s-a descurcat Corsair la construirea unei surse accesibile fara briz-brizuri. Americanii au demonstrat o data ca stiu cum sa proiecteze asemenea sursa, dar ce credeti? Va trece testul Corsair din nou?

 

K5__0002

 

Comentarii

3 comentarii la: Corsair CX600 v2 – Test practic

  1. theBrain a scris pe:

    E off topic intrebarea mea, dar ce parere aveti despre sursele Chieftech. Nu am gasit niciuna in testele voastre si sunt curios sa aflu parerea voastra. Eu am o Chieftech A-80 de 750w, semimodulara. Inainte am avut una de 390w mai veche, tot Chieftech nici macar 80+ care mi-a tinut Phenom-ul 955 overclockat la 4ghz si doua placi HD6770 in cfx, overclockate si alea de la 800 la 850 pe gpu si 1200 la mem(pe care le am si acum) plus 2 hdd-uri de 500 si ce mai consuma sistemul pe acolo. Eu am facut o socoteala ca probabil procul se ducea pe la 200w si placile fara OC impreuna cam 160, eu zic ca nu-i rau deloc de la o sursa de 390w si veche de 4-5 ani.

  2. Monstru a scris pe:

    Sunt surse cinstite si de incredere, asa in general.

  3. justyn a scris pe:

    am o sursa de la nox urano de 500W greseala mea ca am luat fara sa gandesc mi se restarteaza pc cand ma joc 20 de minute pe un sistem FX8320 si un GTX460 acum am si eu nevoie de un sfat de la oameni profesionisti ce sursa imi recomandati ca sa nu mai intampin probleme!Multumesc

Lasa-ne un comentariu: