PC Power&Cooling Silencer Mk III 850W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 January, 2013.

PCP&C Silencer Mk III 850W

 

Ultima sursa de la PCP&C care a trecut prin laboratorul nostru, Silencer Mk III 1200W, a reusit sa faca o figura frumoasa. Performantele electrice si nivelul de zgomot au impresionat la momentul respectiv, asa ca varful de lance al producatorului american si-a respectat pedigree-ul. Astazi PC Power&Cooling lanseaza doua noi modele din aceeasi serie, cautand sa translateze nivelul de performanta si dotari catre un segment mai accesibil; mai aproape de mainstream, s-ar putea interpreta.

Cele doua modele sunt capabile sa livreze 750W, respectiv 850W la nivel de eficienta 80Plus Gold, acoperind gaura pe care PCP&C o avea in portofoliu intre 600W si 1.2kW. Performantele noilor produse sunt asigurate de o garantie de 7 ani, una dintre cele mai lungi de pe piata surselor. Dar, chiar si asa, specificatiile nu ies in evidenta fata de modelele deja existente pe piata. Lucrul care ma intriga cel mai mult este legatura stransa pe care noile modele o au cu uriasul de 1200W.

OEM-ul ales este din nou SuperFlower iar lista de dotari este la fel de cuprinzatoare ca si in cazul flagship-ului – semi-modulara, functionare semi-fanless, condensatori niponi si certificarea pentru buna functionare la 50˚C sunt doar cateva dintre beneficiile aduse de Silencer Mk III. Daca fratele mai mare este un exemplu dupa care sa judecam, asteptarile de la aceste surse se ridica destul de sus. Noblesse oblige ar spune francezul. Asa ca haideti sa vedem de ce e in stare noul PCP&C Silencer Mk III in varianta de 850W!

 

K5__8846

 

Comentarii

5 comentarii la: PC Power&Cooling Silencer Mk III 850W – Test practic

  1. VladM a scris pe:

    Salut. Ce vad acolo la cablurile modulare e sleeve fir cu fir sau e aceealasi tip de sleeve ca la Corsair HX?
    Sper sa ajunga si pe la noi MK III, cu singuranta un model va poposi la mine in carcasa.

  2. Ihlades Post author a scris pe:

    E acelasi tip de cablu panglica cum are si HX-ul.

  3. dani a scris pe:

    “Atat cei doi electrolitici din primar (cu o capacitate cumulata de 1240uF)”
    390uF+330uF=720uF. Imi scapa mie ceva?

  4. Ihlades Post author a scris pe:

    Nope, honest mistake. Am rezolvat.

  5. Ciupearca a scris pe:

    vreau un raspuns de la cunoscatori: am o placa video Asus GTX 560 Direct CU II OC iar pe ambalajul acesteia imi recomanda o sursa de minim 550W cu 38A,eu detin o sursa ca aceasta de aici, http://www.intend.ro/sursa-seasonic-620w-s12ii-620-bronze–ss-620gb/. Intrebarea este daca aceasta sursa ar fi capabila sa duca doua doua astfel de placi video in SLI ? Configuratia completa: I5-2500K pe o placa de baza Asus P8Z68-V LX, Kit Dual Channel Kingston 8192MB (2 x 4096MB), DDR3, HyperX with XMP Profile, HDD WD 500GB, SSD Corsair GT 120GB si trei venturi de 120 mm.

Lasa-ne un comentariu: