InWin GreenMe 750W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 August, 2012.

 

Salvati planeta, incepand de acum! Sortati gunoiul si scapati de el in locurile potrivite, reciclati tot ce se poate iar pe 23 martie 2013 la ora 20:30 stingeti toate becurile. Asta daca reusim cumva sa trecem de fatidicul 21 decembrie 2012. Exista si o legatura intre spiritul ecologist si sursa pe care o testam azi, pentru ca avem de-a face cu un produs eco.

S-ar putea sa fi gresit acolo, pentru ca InWin imi sopteste urmatoarele: “GreenMe is more than a product, it is a state of mind”. Ambalajul este facut din materiale 100% reciclabile, chiar si vopseaua folosita este mai prietenoasa cu mediul decat obisnuitele produse chimice, asa ca GreenMe cu siguranta este mai eco-friendly decat alte surse. Din pacate, noi cei de la LAB501 nu am avut suficient timp ca sa punem la punct o metodologia de testare a “state of mind”-urilor, asa ca vom testa GreenMe-ul ca o simpla sursa de alimentare…

Aceasta serie este formata din trei modele – de 550W, 650W si 750W –, iar pe masa noastra de teste a poposit cel mai mare dintre frati. Toate ofera insa acelasi set de facilitati, si anume utilizarea condensatorilor japonezi, ventilator controlat in functie de temperatura si load, patru rail-uri de +12v si certificarea 80Plus Bronze. Cam putin Bronze-ul pentru o sursa in comuniune cu natura, dar hei, cat timp pretul ramane corect nu cred ca vom avea vreo problema cu asta. Poate fi InWin GreenMe pe langa un produs super eco-friendly si o sursa buna? Haideti sa vedem.

 

 

Comentarii

5 comentarii la: InWin GreenMe 750W – Test practic

 1. neophitus a scris pe:

  Review-uri din ce in ce mai bune, imi place cum scrii! Felicitari!

 2. DAN a scris pe:

  Interesante review-uri,totusi mi-as dori sa vad niste review-uri,la surse mai accesibile la pret,cum ar fii: Zalman ZM500-GS,sunt sigur ca nu sunt singurul care doreste asta.

 3. ciupearca a scris pe:

  mi.ai dat idei când ai legat 2 plăci video, mai ales că una dintre ele e legată pe molex…vreau să leg şi eu două plăci video gtx 560 …am o sursă seasonic 80 plus bronze de 650 watti…cam ce spor de performanţă aş avea?

 4. Noi le sortam, dar pacat ca nu face acelasi lucru si masina care ia gunoiul de la bloc.

 5. Bravo! Review-ul seamana foarte mult ca structura si calitate cu cele de pe ttomshardware.

Lasa-ne un comentariu: