Thermaltake Toughpower 650W GOLD – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 September, 2012.


 

Pe plaiurile noastre, Thermaltake s-a bucurat de o popularitate ridicata pe piata carcaselor si a surselor. La un moment dat seria Toughpower era una dintre cele mai cunoscute in randul oamenilor, ceea ce spune multe despre imaginea pe care firma americana o are. In timp concurenta a devenit din ce in ce mai acerba iar recunoasterea de care se bucurau produsele Thermaltake s-a estompat incet-incet.

Comunitatile IT s-au inmultit, s-au dezvoltat si s-au maturizat in ultimii ani, iar singura metoda prin care un fabricant hardware reuseste sa vanda in cantitati mari este sa puna pe raft un produs performant si care sa ofere pe deasupra si raporturi pret/calitate, respectiv pret/performanta atractive. Numai asa se poate impune pe piata Thermaltake Toughpower GOLD, a carei varianta de 650W o vom supune testelor noastre astazi.

Chiar daca la un moment dat tehnologia care face posibila eficienta de nivel 80Plus Gold era rezervata modelelor high-end, acum aceasta se poate regasi in multe produse mainstream, exact segmentul pe care noul model Toughpower l-a luat in vizor. Certificarea 80Plus Gold nu o mai fi ultimul ragnet in materii de surse, dar in acest segment eficienta este numai o perspectiva pe care o poti avea asupra produsului. Indubitabil performantele si mai ales raportul pret/performanta atarna cel putin la fel de greu in balanta atunci cand cumparatorul ia o hotarare. Si de aceea subiectul testului de astazi este intrigant, fiindca se poate constitui intr-o alegere foarte buna per ansamblu. Ramane de vazut…

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Thermaltake Toughpower 650W GOLD – Test practic

  1. ce de cabluri :)))

  2. kELOO a scris pe:

    Citez de pe prima pagina “Certificarea 80Plus Gold nu o mai fi ultimul ragnet in materii de surse”.
    Corect este racnet, cu “c” nu cu “g”!

    In rest, numai de bine!

    PS: faceti si diagnosticari de PC-uri, si daca da…cat costa? Am o problema cu sursa cred si as vrea parerea unui profesionist.

Lasa-ne un comentariu: