Thermaltake Toughpower 650W GOLD – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 September, 2012.

 

Concluzii

 

Ce fel de sursa este Thermaltake Toughpower 650W GOLD? Pot sa dau un raspuns scurt: una dintre cele mai bune surse bazate pe una dintre cele mai populare platforme mainstream, FSP Aurum. Dar in practica ce inseamna asta?

Inseamna ca tensiunile livrate, desi variaza destul de mult datorita topologiei group-regulated, nu vor fi niciodata o problema reala in utilizarea de zi cu zi. Tensiunea de pe rail-ul de +12v nu a scazut in nici un moment sub 11.77v ceea ce nu e deloc rau pentru o sursa din aceasta categorie. Cei care cocheteaza cu overclocking-ul ar face bine sa se uite in alta parte totusi. Ca si functionalitate Toughpower-ul sta bine dar nu perfect. Pe de o parte avem temperaturile mici si nivelul de zgomot care ar trebui sa ii satisfaca pe majoritatea cumparatorilor, dar pe de alta parte avem de-a face cu o sursa cu toate cablurile fixe, lucru care va face cable-management-ul si ca urmare airflow-ul in interiorul carcasei mai dificil.

Toate acestea ajuta insa la obtinerea unui pret de vanzare mai scazut, iar pentru aproximativ 420RON Thermaltake Toughpower 650W GOLD nu reprezinta o afacere deloc rea. Nu o fi sursa ideala pentru overclocking sau cable-management, insa ramane cu eficienta ridicata si performantele electronice foarte bune care o propun drept o varianta foarte interesanta pentru cei care nu au alte pretentii. Iar cu cei 600W pe care ii poate livra in conditii de stabilitate perfecta se poate alimenta un sistem de gaming destul de performant daca asa se doreste.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Thermaltake Toughpower 650W GOLD – Test practic

  1. ce de cabluri :)))

  2. kELOO a scris pe:

    Citez de pe prima pagina “Certificarea 80Plus Gold nu o mai fi ultimul ragnet in materii de surse”.
    Corect este racnet, cu “c” nu cu “g”!

    In rest, numai de bine!

    PS: faceti si diagnosticari de PC-uri, si daca da…cat costa? Am o problema cu sursa cred si as vrea parerea unui profesionist.

Lasa-ne un comentariu: