Recom Power Engine 750 Plus – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 19 September, 2012.

 

Ultima oara cand o sursa Recom a poposit pe masa de teste spuneam ca firma olandeza reuseste sa ofere niste produse extrem de interesante din punct de vedere al raportului pret/performanta si ca astfel reprezinta alternative viabile, in special pentru segmentul entry-level – mainstream. Dar atunci vorbeam de Power Engine M1050 II, o sursa de 1050W, care nu poate fi considerata mainstream in pofida pretului.

Subiectul testului de astazi face parte insa din categoria mainstream, pentru ca, dupa cum veti putea vedea, eticheta de 750W nu inseamna ca poate fi folosita la alimentarea configuratiilor multi-GPU gurmande, de exemplu. Daca va putea oferi performantele lui M1050 II la un pret mai mic, atunci Power Engine 750 Plus va fi o sursa extrem de interesanta.

Si acum Recom a decis sa foloseasca un design single-rail, capabil de a furniza 50A pe linia de +12v conform etichetei. Un scurt calcul ne spune ca 600W ar putea fi folositi pentru alimentarea componentelor principale, precum procesorul si placa video, ceea ce ar trebui sa fie mai mult decat suficient pentru un sistem single-GPU. Sigur, noi nu suntem aici ca sa speculam ci ca sa testam, asa ca haideti sa purcedem…

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Recom Power Engine 750 Plus – Test practic

Lasa-ne un comentariu: