Recom Power Engine 750 Plus – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 19 September, 2012.

 

Concluzii

 

Inca o data Recom reuseste sa faca dintr-o sursa care nu exceleaza la nici un capitol fata de concurenta un produs extrem de interesant, in special prin prisma pretului de aproximativ 300 de lei. Din pacate minusurile descoperite pe parcursul testelor atarna greu in balanta.

In primul si in primul rand as fi vrut sa vad un etaj de filtrare complet care sa echipeze sursa, pentru ca protectia ei si a restului de componente ar trebui sa reprezinte un scop primordial din punctul meu de vedere. Faptul ca performantele electrice nu sunt cele mai stralucite poate fi iertat, pentru ca nu sunt nici dezastruoase, dar asta nu elimina concurenta care ofera solutii mai bune din aceasta perspectiva. Recom Power Engine 750 Plus ar putea reprezenta o optiune pentru cei care cauta o sursa care sa alimenteze un sistem “domestic”, dar in acest care mai e rostul sa platesti pentru o sursa de 750W? Cealalta categorie de utilizatori nu ar trebui sa se uite la PE 750 Plus, pentru ca asa cum am aflat azi ea poate fi pusa in genunchi de un GPU supravoltat sanatos.

Silentioasa si la un pret destul de scazut, nu pot numi PE 750 Plus o sursa rea, dar nu o pot recomanda fara retineri cat timp etajul de filtrare nu este actualizat sa includa si un varistor. Plus ca ar fi fost mai intelept, in opinia mea, ca Recom sa construiasca o sursa de 400W – 500W cu performante superioare.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Recom Power Engine 750 Plus – Test practic

Lasa-ne un comentariu: