CeBIT 2010 – InnoDisk Matador II – 800MB/s rata de citire

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 March, 2010.

InnoDisk este o companie infiintata in 2005 orientata solutiilor NAND, flash, DRAM pentru mediile industriale, dar totusi au cateva solutii foarte interesante si pentru mediul desktop. Daca primul Matador era un monstru cu o lungime apreciabila, Matador II este o solutie mult mai compacta cu 2 PCB-uri suprapuse si un ventilator pentru a circula aerul printre acestea.

Este vorba de un SSD care se conecteaza pe un slot PCI-Express 8x si este practic o solutie RAID 0 din 4 SSD-uri. Din pacate nu am putut afla de ce controllere este vorba, dar vitezele de transfer ating 800MB/s la citire si 550MB/s la scriere atunci cand este echipat cu chipuri NAND SLC si 700MB/s la citire, respectiv 500MB/s la scriere atunci cand avem de-a face cu chipuri NAND MLC.

Pe langa acesti monstrii, InnoDisk a aratat in cadrul targului de la CeBIT si cateva SSD-uri clasice bazate pe performantul controller Sandforce: SATA 20000-MAX cu viteze de 260MB/s la citire si 250MB/s la scriere.

Memoriile DRAM produse de InnoDisk sunt destinate exclusiv mediului industrial / bussiness, asadar nu gasim si memorii dedicate entuziastilor.

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2010 – InnoDisk Matador II – 800MB/s rata de citire

Lasa-ne un comentariu: