CeBIT 2010 – Noutati de la Scythe

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 March, 2010.

In fiecare an prolifica companie Scythe ne incanta cu modele noi de coolere,  iar eu  am acum placuta sarcina sa vi le prezint multumita colegilor mei care se afla in “zona de razboi”.

Cu ocazia CeBIT 2010, dupa cum ne-a obisnuit la fiecare eveniment IT major, Scythe ne prezinta cateva coolere foarte interesante:

The Legend is back, vorbesc bineinteles de a treia reincarnare a Legendei in racirea pe aer, Scythe Ninja si pentru care, fie vorba intre noi,  am o mica slabiciune.

Mai jos putem admira in premiera impresionantul Ninja 3, la care observam o calitate foarte buna dar si un numar mai mare de heatpipe-uri decat la inaintasii lui.  Este format din patru corpuri distincte, arhitectura care este optimizata pentru fanless sau low air flow, punctele forte ale Legendei.

Am fost foarte bucuros sa il vad si de abia astept sa ajunga pe mainile mele, pentru a-l testa si a va putea impartasi mai multe detalii.

Urmatorul cooler este unul despre care surse oficiale mi-au spus ca este mai performant decat Mugen 2, care este si el un cooler performant si in plus are un pret foarte bun.

Modelul de Yasya de mai jos este un prototip construit integral din cupru, facut probabil special pentru prezentari de acest fel si care nu cred ca va atinge productia in masa. Am vazut cu ceva timp in urma si Mugen 2 cu care nu a atins, cel putin pana acum, faza de productie in masa. Varianta end-user de Yasya are lamelele din aluminiu dar este oricum un cooler foarte solid si cu o greutate mare care bineinteles va fi “chinuit” de mine, sper cat mai curand.

Scythe a avut intotdeauna o “inclinatie” pentru coolere uriase, in cele ce urmeaza vedem ca Susano este un monstru pur sange care poate gazdui, din ce pot eu sa-mi dau seama, nu mai putin de patru ventilatoare de 120mm.

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2010 – Noutati de la Scythe

Lasa-ne un comentariu: