Computex 2010 – Stick-uri USB 3.0 de 64GB de la Mach Xtreme

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2010.

Mach Xtreme este o companie taiwaneza care a luat nastere anul acesta, obiectul de activitate fiind memoriile RAM, SSD-urile si memoriile flash. Strategia companiei se bazeaza pe colectivul experimentat, pe oferirea unei game foarte diversificate de produse, de la produse pentru toate buzunarele pana la produse foarte performante, dar si pe un design foarte modern, obtinut prin colaborarea cu artisti graffiti de renume.

Cel mai nou produs al celor de la Mach Xtreme se incadreaza in trendul USB 3.0, este vorba bineinteles de o serie care cuprinde doua stick-uri USB 3.0, cu capacitati de 32, respectiv 64GB. Spre deosebire de celelalte stick-uri USB 3.0 pe care am avut ocazia sa le vad la Computex, produsele din seria MX-FX ofera atat o viteza foarte ridicata de transfer (125/80 MB/s), cat si dimensiuni normale, asemanatoare cu cele ale stick-urilor USB clasice. Din discutiile avute cu oficialii companiei am inteles ca acestia cauta distribuitor in Romania, deci poate vom avea ocazia in curand sa putem achizitiona produsele acestei companii si la noi in tara.

.

Comentarii

2 comentarii la: Computex 2010 – Stick-uri USB 3.0 de 64GB de la Mach Xtreme

  1. La cat va plimbati ati putea sa va deschideti si voi un magazin si sa importati direct anumite produse 😉

  2. Sincer nu stiu la ce mi-ar fi util un stick usb 3.0 daca n echipamentele pe care le folosesc nu au decat protocolul usb 2.0

Lasa-ne un comentariu: