Computex 2011 – Antec prezinta SOLO 2 si P280

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2011.

Standul Antec este intotdeuna plin de noutati interesante, si nici Computex-ul de anul acesta nu a facut exceptie. Primul produs nou pe care l-am descoperit a fost o noua aditie adusa seriei High Curent Gaming, prin modelul HCG-650 Plus. Este vorba despre o sursa modulara de 650W, cu eficienta 80PLUS Bronze. Si mai interesante insa sunt celelalte doua noutati pe care le-am putut admira, una in standul Antec si cealalta intr-un spatiu cu acces limitat publicului. Este vorba despre doua carcase care continua doua serii de succes, mai precis Solo 2 si P280.

Solo 2 este gata de lansare si este un model pe care pasionatii de silent computing (inclusiv subsemnatul) il asteptau de ceva vreme, si care aduce o serie de noutati importante fata de prima versiune. In primul rand, panoul frontal este dotat cu doua lacasuri pentru ventilatoare de 120mm (fata de cele doua ventilatoare de 92mm care puteau fi montate in vechiul Solo). Acestea sunt dotate cu filtre de praf detasabile, si ofera posibilitatea realizarii unei configuratii cat mai apropiate de nevoile consumatorilor. Astfel, ventilatorul inferior introduce aer rece in carcasa si poate raci placa video fara a prelua aerul cald de pe HDD-uri, in timp ce ventilatorul superior se ocupa de racirea unitatilor de stocare. Alte noutati includ masca frontala de culoare neagra, dotata cu conexiuni USB 3.0, interiorul de culoare neagra, motheboard tray-ul decupat in jurul cooler-ului, precum si posibilitatea de a acomoda 3 HDD-uri si un SSD. De asemenea, conform declaratiilor oficialilor Antec, materialul fonoabsorbant de pe panourile laterale a fost imbunatatit. Personal de-abia astept sa testez acest nou model Solo.

O alta noutate, care nu a fost prezentata inca publicului larg, este continuatorul seriei P180. Astfel, dupa ce am vazut mai multe variante ale acestei serii, avem acum de-a face cu un urmas complet nou, in persoana lui P280. Paradoxal, acesta renunta la design-ul bi-cameral in favoarea unui design clasic, acest fapt avand atat avantaje cat si dezavantaje. In primul rand nu mai avem o separatie foarte clara intre compartimentul sursei, al HDD-urilor si al placii de baza, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru fanii vechilor modele. Pe de alta parte, avem acum loc pentru un numar mai mare de unitati de stocare ( mai precis 7), un interior negru (in sfarsit) precum si o masca frontala complet rabatabila. Antec P280 poate acomoda doua ventilatoare frontale de 120mm, un ventilator de 120mm montat in partea din spate, precum si doua ventilatoare de 120mm care evacueaza aerul cald prin partea superioara a carcasei.

.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2011 – Antec prezinta SOLO 2 si P280

Lasa-ne un comentariu: