Antec Solo II – Silence is golden

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 November, 2011.

Asa cum va povesteam cu ceva timp in urma, cei de la Antec au lansat anul acesta urmasul faimoasei Antec SOLO, o carcasa apreciata la vremea ei de catre toti pasionatii de silent computing. Antec SOLO II s-a lansat in urma cu cateva luni si astazi a venit momentul sa vedem ce s-a schimbat in anii care au trecut de la lansarea modelului SOLO, ce imbunatatiri aduce SOLO II si cat de potrivita este pentru un sistem silentios al zilelor noastre.

Trebuie insa sa va spun de la bun inceput ca in cazul unui design reusit, asa cum a fost SOLO, nu ne putem astepta la schimbari drastice, ci mai degraba la imbunatatiri si la modernizarea unor elemente in conformitate cu design-ul si functionalitatea carcaselor din zilele noastre. Din acest motiv, cei care sunt familiari cu Antec SOLO vor recunoaste de la bun inceput marea majoritate a trasaturilor acesteia implementate in noul model.

.

Comentarii

2 comentarii la: Antec Solo II – Silence is golden

  1. al a scris pe:

    pot sa zic doar atat: carcasa buna, silentioasa, incapatoare (chiar si pentru placi video mari) si la un pret acceptabil.

    Eu vanam P183 pana acum, dar am luat in colimator carcasa asta acum.

  2. Tile a scris pe:

    Se pare ca Antec incep sa revina pe calea cea buna in ceea ce priveste carcasele. Imi place ca in cazul lui Solo 2 Antec au pastrat in linii mari design-ul consacrat.

Lasa-ne un comentariu: