Antec Solo II – Silence is golden

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 November, 2011.


.

Concluzie

.
Antec SOLO a ajuns acum la versiunea cu numarul 2 si nu putem sa spunem ca nu avem parte de noutati si imbunatatiri. Daca ar fi sa enumar cateva aspecte care ar fi putut fi imbunatatite, acestea sunt mai degraba mici fineturi, cum ar fi lipsa thumbscrew-urilor pentru cel de-al doilea panou lateral sau pentru placutele care acopera sloturile de expansiune. In afara de aceste aspecte, poate doar o dimensiune interioara o idee mai mare (1cm in plus intre placa de baza si cage-ul hard-disk-urilor, precum si intre placa de baza si latura inferioara a carcasei nu ar fi stricat) ar fi fost necesara. In rest insa, nu pot spune ca am de ce sa ma plang.

Antec SOLO II incorporeaza o serie intreaga de imbunatatiri, de la fantele decupate in MB tray, ventilatoarele frontale de 120mm, interiorul de culoare neagra si pana la porturile frontale USB 3.0, atat de necesare in zilele noastre. In plus, ideea aerisirii superioare care permite atat separarea fluxului de aer al sursei de restul sistemului cat si montarea unei surse fanless este chiar binevenita pentru o carcasa silentioasa. Per total, avem de-a face cu o rafinare a unui concept de succes, o carcasa eleganta si sobra pentru cei care isi doresc un sistem cu adevarat silentios, fara fante si decupaturi peste tot in carcasa, asa cum se poarta in zilele noastre. Din punctul meu de vedere, SOLO II este o solutie foarte potrivita pentru orice pasionat de silentiozitate, singurul aspect care nu o recomanda pentru absolut oricine fiind pretul de aproximativ 550 RON.
.

Comentarii

2 comentarii la: Antec Solo II – Silence is golden

  1. al a scris pe:

    pot sa zic doar atat: carcasa buna, silentioasa, incapatoare (chiar si pentru placi video mari) si la un pret acceptabil.

    Eu vanam P183 pana acum, dar am luat in colimator carcasa asta acum.

  2. Tile a scris pe:

    Se pare ca Antec incep sa revina pe calea cea buna in ceea ce priveste carcasele. Imi place ca in cazul lui Solo 2 Antec au pastrat in linii mari design-ul consacrat.

Lasa-ne un comentariu: