Antec Solo II – Silence is golden

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 November, 2011.


Tot la capitolul modernizari intra si culoarea neagra a interiorului, o aditie binevenita pentru un sistem cu pretentii, precum si spatiile decupate in MB tray. Pe langa o fanta generoasa decupata in dreptul socket-ului care ne permite sa montam coolere high-end fara sa fie necesara scoaterea placii de baza din carcasa, SOLO II dispune si de mai multe fante care faciliteaza wire-management-ul, asa cum ii sta bine oricarei carcase din generatia noua.

Panourile laterale, la fel ca si in cazul primului mode SOLO, sunt antifonate cu ajutorul unui material special si au o grosime de 1mm, ceea ce nu permite zgomotelor neplacute sa iasa prea usor din carcasa si nici nu faciliteaza vibratia panourilor laterale, ca in cazul unor carcase construite din tabla mai subtire.

.

Comentarii

2 comentarii la: Antec Solo II – Silence is golden

  1. al a scris pe:

    pot sa zic doar atat: carcasa buna, silentioasa, incapatoare (chiar si pentru placi video mari) si la un pret acceptabil.

    Eu vanam P183 pana acum, dar am luat in colimator carcasa asta acum.

  2. Tile a scris pe:

    Se pare ca Antec incep sa revina pe calea cea buna in ceea ce priveste carcasele. Imi place ca in cazul lui Solo 2 Antec au pastrat in linii mari design-ul consacrat.

Lasa-ne un comentariu: