Computex 2023 – Antec

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2023.

Antec

 
Antec au avut anul acesta baza in Grand Hyatt, unde am avut ocazia sa il intalnesc pe Jack Wu, General Manager Antec, care a avut amabilitatea sa imi prezinte cele mai noi produse din portofoliul companiei. Astfel, am avut ocazia sa vad seria de ventilatoare de 30mm grosime, alcatuita din modelele Neo Prizm T3 140, Neo Prizm T3 120, Storm T3 120, Storm T3 120 ARGB si Fusion T3 140 ARGB.

De asemenea, am vazut doua AIO-uri noi, mai precis Vortex 240 ARGB si 360 ARGB, echipate cu ventilatoare Fusion 120 ARGB, precum si noile surse Antec NeoEco Gold Modular ATX 3.0, carcasa Antec Performance 1 FT si seria de carcase Antec P20C.

Preferata mea a fost insa Antec Constellation M-ATX 540, o mica bijuterie m-ATX bazata pe un flux de aer vertical si posibilitatea de a monta placa video atat perpendiculara cu placa de baza, cat si paralela, gratie riserului si sistemului de prindere incluse in pachet.

Sursa se monteaza pe latura din fata a carcasei, iar cele patru laturi inguste sunt brazdate de fante de aerisire, motiv pentru care mignona Constellation poate face fata chiar si unui RTX 4090.

Mai mult decat atat, masca sursei, pozitionata evident vertical, este echipata cu doua afisaje, unde putem vedea temperatura procesorului si a nucleului grafic, iar producatorul a pregatit o serie intreaga de accesorii, de la riserul despre care va povesteam mai devreme si pana la suporti pentru placa video sau extensii elegante pentru cablurile sursei.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: