Computex 2015 – Noutati de la Noctua

Scris de: , in categoria: Stiri, in 19 June, 2015.

Incheiem sirul stirilor de la Computex 2015 cu prietenii nostrii de la Noctua, care continua sa faca ceea ce stiu ei mai bine: solutii de racire. Anul acesta am putut vedea cum va arata urmatoarea generatie de ventilator high-end de la producatorul austriac numita A-series. Acesta va fi optimizat pentru silentiozitate dar si presiune statica crescuta, in acest scop distanta intre pale si carcasa a fost micsorata la doar 0.5mm.

Toate coolerele vor suferi usoare modificari folosind acum noul ventilator; in unele cazuri imbunatatirea performantei este atat de buna incat Noctua renunta la folosirea de doua ventilatoare, de exemplu in cazul lui NH-L12. Fostul varf de gama NF-P12 va fi trecut in gama Redux la un pret mult mai prietenos, venind fara accesorii si avand o culoare in tonuri de gri.

Nu am putut vedea nici un prototip de cooler nou de la Noctua, dar in schimb am aflat faptul ca austriecii lucreaza din greu la un sistem de racire cu apa ce ar trebui sa fie cu adevarat bun. Proiectul ANC (Active Noise Cancellation) continua o cercetare de mai bine de 4 ani, promite sa fie ceva revolutionar dar primele produse ce vor incorpora aceasta tehnologie vor avea un pret cu adevarat prohibitiv.

 

2

1

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: