Exclusiv pentru entuziasti – kingpincooling.com

Scris de: , in categoria: Stiri, in 25 June, 2009.

Vince Lucido este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati overclockeri din lume. Desigur, nu sub acest nume. Daca vorbim in schimb despre k|ngp|n, atunci stiti cu siguranta la cine ma refer.  Vince activeaza in domeniu de multi ani de zile, si reuseste chiar si in zilele noastre sa se pozitioneze  mereu in top. Activitatea intensa, precum si rezultatele deosebite, au dus de-a lungul timpului la o fructuoasa colaborare cu EVGA, dar si la creearea propriei game de produse destinate overclockerilor extremi. Totul a inceput din pasiune, Vince construindu-si propriile tuburi destinate racirii cu azot a componentelor de baza (procesor, chipset, nucleu grafic).  Modelele construite de el s-au bucurat de aprecierea colegilor de breasla, acestia dorindu-si produse similare pentru a le folosi in cadrul sesiunilor de overclocking extrem. Astfel a luat nastere brand-ul Kingpincooling, un brand exclusivist, ale carui produse se adreseaza entuziastilor.  Tuburile Dragon F1 Extreme Edition (pentru procesor) si Tek 9, ajuns la revizia 5.0 (pentru GPU) sunt principalele unelte destinate overclocking-ului extrem, comercializate sub acest brand. Dragon F1, urmat de revizia Extreme Edition, a schimbat modul in care majoritatea dintre noi priveau design-ul unui tub pentru procesor. Astfel, folosind o cantitate mare de cupru, inglobata intr-un tub cu o lungime redusa, dar cu o masa foarte mare in partea inferioara, Dragon F1 EE poate face fata celor mai ridicate sarcini, pastrarea temperaturii intr-o anumita zona fiind destul de facila. Este vorba despre un tub lent si masiv, destinat in principal procesoarelor cu 4 nuclee. Tek 9 5.0 SLIM reprezinta o solutie si mai interesanta, fiind compatibil cu majoritatea placilor video existente pe piata, inclusiv cu GTX 295. Datorita formei si a dimensiunilor, pot fi folosite cu usurinta 3 astfel de tuburi in cadrul unui set-up 3SLI, sau 4 tuburi pentru a raci doua 4870X2-uri, sau un singur tub pentru a raci un GTX 295 (dual PCB), precum si orice alta placa din seria 200, 8 sau 7 de la Nvidia, respectiv 4800 sau 3800 de la ATI. Pentru 9800GX2 exista modelul Tek 9 4.0

De curand, a fost lansat site-ul oficial kingpincooling, de unde pot fi achizitionate aceste produse, din orice colt al lumii (atentie totusi la costurile de transport, tuburile din cupru sunt destul de grele, deci taxa din SUA pana in Europa este destul de ridicata). Site-ul este inca in constructie, dar deja putem accesa cele mai importante sectiuni.

De-a lungul timpului,  si noi, in cadrul sesiunilor de overclocking extrem lab501, am folosit si folosim astfel de produse, care fac parte dintr-un intreg arsenal de unelte dedicate racirii extreme. Puteti vedea mai jos cateva exemple.

.

Dragon F1 Extreme Edition | E8600 @ 6500MHz

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: