ICT 2016 – CoolerMaster

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 May, 2016.

CoolerMaster

 
CoolerMaster nu cred ca mai au nevoie de nici o prezentare, fiind una dintre cele mai mari companii in domeniul in care activeaza. Vizita a fost impartita in trei parti, mai precis o prezentare a segmentului OEM al companiei (ce produc pentru alte brand-uri), un tur al laboratorului de teste din Taipei si o prezentare a celor mai recente produse, printre care si unele care nu s-au lansat inca. Din pacate nu va pot povesti despre primele doua parti ale vizitei, acestea fiind in acest moment confidentiale…sa zicem doar ca ar fi interesant de stiut in ce telefoane gasim heatpipe-uri CoolerMaster.

Pot insa sa va arat seria de ventilatoare care se va lansa la Computex, precum si noul tip de AIO care va fi dezvaluit de asemenea la Computex. Mai mult decat atat insa, mie personal mi-a atras atentia o sursa Platinum de 1200W care nu foloseste o arhitectura digitala. Sursa pare a fi produsa in Japonia si sunt tare curios ce comportament va avea fata de solutiile digitale care s-au impus deja pe piata, cum ar fi clasicul Seasonic P1200 pe care il folosim pe platforma de teste.

Per total, pentru segmentul consumer atentia celor de la CoolerMaster pare a fi indreptata inspre seria “Maker”, destinata modderilor si celor care isi construiesc singuri PC-ul. Ma refer aici atat la carcasa customizabila MasterCase 5 cat si la cooler-ul MasterAir Maker 8, bazat pe tehnologia 3D Vapor Chamber. Posibilitatea de a opta in cazul aceleiasi carcase pentru panouri gandite pentru un aiflow cat mai eficient sau pentru panouri gandite pentru silentiozitate, cat si pentru panouri customizate de utilizatori este foarte interesanta, ramane doar sa vedem de cat succes se va bucura in practica.

 
CoolerMaster-01

CoolerMaster-02

CoolerMaster-03

CoolerMaster-04

CoolerMaster-05

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: