Computex 2019 – Cooler Master

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2019.

Cooler Master

 
Asa cum era de asteptat, Cooler Master au avut in acest an o multitudine de produse noi, care de care mai interesante. Multa lume nu stie acest lucru, insa Cooler Master este printre cei mai mari producatori OEM in ceea ce priveste sistemele de racire, multe din racirile placilor video (AMD, NVIDIA) si procesoarelor (Intel, AMD) fiind fabricate de catre producatorul taiwanez. Pentru a sublinia acest lucru am vazut cateva solutii de racire industriale folosind apa distilata cu un punct de fierbere scazut (~50 grade C). In ceea ce priveste solutiile consumer, am putut vedea rezervorul Mirage cu vortex, AIO-ul VIVID cu display pentru afisarea informatiilor, AIO-ul cu doua pompe in paralel numit Dual Mirage, dar si un AIO cu rotorul pompei la vedere.

Coolerele pe aer nu au fost nici ele uitate: Hyper 212X SE (revizie pentru compatibilitate sporita a celebrului cooler HDT), MasterAir Maker 3DVVC ce inlocuieste traditionalele headpipe-uri cu un Vapor Chamber plat amplasat in U si MasterAir MA620M, un cooler dual-tower cu 6 heatpipe-uri cu ventilator Silencio FP120 dar si accente RGB subtile.

Trecand prin linia de ventilatoare A-RGB numita SF-R, noile prototipuri de ventilatoare cu logo-ul central fix (MF) dar si ventilatoarele pentru airflow ridicat SF-M, ajungem la capitolul care ne intereseaza cu adevarat: sursele de alimentare. TEP (Thermal Enhanced Platform) este o noua platforma dezvoltata in-house de catre Cooler Master si va fi folosita pe intreaga linie XG, alcatuita din modelele Essential, Advanced si Plus. Eficienta va fi 80PLUS Gold, design-ul fiind curat si aerisit, mai multe detalii nu sunt inca disponibile. Proiect Fanless este un prototip de sursa pasiva ce poate fi insa dotata cu un ventilator, moment in care puterea disponibila creste de la 600W (pasiv) la 1000W (cu ventilator).

MM831 este primul mouse wireless al celor de la Cooler Master, senzorul Pixart 3360, switch-urile Omron si incarcarea prin tehnologie Qi transformandu-ul intr-un adevarat varf de gama pentru gameri si entuziasti. Tastatura SK851 cu switch-uri Omron mecanice cu inaltime redusa, conectivitate Bluetooth, iluminare RGB individuala si constructie din aluminiu este o alta noutate pentru acest an, Cooler Master fiind singurii cu aceasta solutie tehnologica. MM710 este un mouse extrem de usor si rapid, cantarind numai 52g, lucru posibil datorita carcasei decupate dar si a senzorului Pixart 3389.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2019 – Cooler Master

Lasa-ne un comentariu: