Computex 2019 – Sharkoon

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2019.

Sharkoon

Desi nu este un brand foarte popular in Romania, Sharkoon este in topul preferintelor cumparatorilor din Germania, mai ales in ceea ce priveste carcasele pentru PC. Fata de anii trecuti, Sharkoon s-au reinventat in acest an, venind cu o linie noua de imbracaminte pentru fani, design-ul tricourilor, hanoracelor si sepcilor fiind cele mai reusite din cate am vazut la un brand de componente IT. Au avut atat de mult succes, incat se gandesc sa le comercializeze ca produse separate.

In ceea ce priveste noutatile avem o noua linie de scaune de gaming numita Elbrus, momentan doar Elbrus 3 este lansat pe piata, insa ne putem astepta ca si celelalte modele sa apara destul de curand (Elbrus 1, scaunul textil cu verde din imaginile de mai jos, o sa fie comercializat pentru un pret recomandat de 140-150euro). Noua linie de scaune Elbrus a fost proiectata folosind feedback-ul clientilor, precum si experienta avuta cu linia SGS, care se va vinde in continuare. Interesant este faptul ca Elbrus 3 are un design lat, suporta o greutate de 150kg si costa numai 259euro.

Gaming DAC Pro S este o placa de sunet externa compacta menita sa imbunatateasca instant volumul si calitatea audio in jocuri. Cu un SNR de 100dB, adaptorul nu are specificatii de top insa poate duce casti cu impedante de pana la 300ohmi, are arhitectura pe 24 bit si este compatibila inclusiv cu Playstation, MAC sau Android. Le-am incercat in practica si am ramas destul de impresionat de claritate si volum, Gaming DAC Pro S venind cu un pret de pana in 40euro.

Noua carcasa high-end din oferta Sharkoon va fi Elite Shark, care poate fi comandata cu panou frontal din sticla securizata sau mesh, suport pentru iluminare RGB dar si posibilitatea de a adauga un riser (achizitionat separat) pentru montarea verticala a placii video.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2019 – Sharkoon

Lasa-ne un comentariu: