Computex 2019 – XPG

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2019.

XPG

 

Inceputul acestui an a adus separarea brand-ului XPG de ADATA, asadar Computex-ul a fost un prilej bun pentru afisarea noilor produse. Am putut vedea memoriile Spectrix D60G ce au detinut pana de curand recordul de frecventa obtinut pe LN2, nu mai putin de 5738MHz. In gama de memorii RGB DDR4 am mai putut vedea Spectrix D41 dar si Spectrix D80 care disipa lumina spectaculos printr-un tub superior umplut cu lichid.

Linia noua de surse XPG Core Reactor foloseste electronica CWT, intruneste eficienta 80PLUS Gold si va fi disponibila in capacitati intre 550W si 850W. XPG Battlecruiser si XPG Invader sunt doua carcase ATX care vin cu suport A-RGB, fiind in ton cu tendintele anului 2019. Am vazut si XPG Spectrix S40G, un SSD M.2 iluminat RGB insa cea mai interesanta noutate au fost cablurile pentru sursa iluminate RGB.

Headset-ul XPG Precog imbina tehnologia electrostatica cu cea dinamica pentru un sunet de exceptie, insa ramane de vazut care va fi rezultatul final. Teoria suna bine, testele preliminare la fel, insa eu de-abia astept sa pun mana pe ele sa vad cum suna in practica.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2019 – XPG

Lasa-ne un comentariu: