IDF 2011 – MSI aliniaza 3 modele X79

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 September, 2011.

MSI a adus anul acesta la IDF 3 modele de placi de baza cu X79, sugerand ca aceasta va fi gama initiala disponibila din partea lor la lansarea viitoarei platforme. Am mai vorbit despre modelele X79 de la MSI si cu ocazia vizitei de la Computex de acum 3 luni, insa odata cu apropierea momentului lansarii platformei X79 MSI – ca dealtfel toti producatorii, si-au rafinat produsele si acestea apar acum intr-o forma mult mai aproape de cea pe care o veti putea regasi in magazine la momentul potrivit.

X79A-GD45 e numele mezinului familiei, insa fiind o platforma destinata pietei highend deja vine burdusit cu o multime de dotari interesante.

Fratele mai mare X79A-GD65 vine insa cu nu mai putin de 5 sloturi PCI-e 16X, trei dintre care fiind PCI-e 3.0; desi nu inteleg atat mult necesitatea a 5 sloturi PCI-e 16X, deja imi e frica sa ma intreb cu arata GD80.

Ei bine, MSI X79A-GD80 e dihania cu 8 sloturi de memorie DDR3, ce pare sa aiba insa un etaj de alimentare cam inghesuit si modest din cauza asta. Eh, testele practice ne vor spune adevarul.

Comentarii

2 comentarii la: IDF 2011 – MSI aliniaza 3 modele X79

  1. Laurentiu a scris pe:

    La o prima trecere am crezut ca e ceva in neregula cu pozele lui GD65, dar privind mai in amanunt, am observat ca sunt expuse doua variante de GD65, una cu 4 sloturi de RAM si alta cu 8 (8D).

  2. Alex a scris pe:

    Nu va fi o problema montarea racirilor pe aer in cazul placilor cu 8 sloturi? Sper ca nu incurajeaza lumea catre racire pe apa ca atunci chiar ar costa enorm de mult platforma.

Lasa-ne un comentariu: