Prezentare – MSI MAG Z790 Tomahawk MAX WiFi

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 27 December, 2023.

MSI MAG Z790 Tomahawk MAX WiFi

 
Cititorii mai vechi stiu deja ca mie imi plac statisticile, evaluarile de sfarsit de an si analiza in ansamblu a activitatii noastre. Ei bine, dragilor, anul acesta a fost un an bogat din punct de vedere al activitatii editoriale, un an in care am publicat 117 articole pe LAB501 si 67 de articole pe NEXT, pentru un total de 184 de articole si 52 de stiri, in marea lor majoritate de la Computex. Desigur, nu ne putem compara cu anii pandemiei, in care am publicat 192 de articole (2020), respectiv 226 de articole (2021), dar nici nu am putea spune ca suntem chiar prea departe de aceste cifre.

Daca ne raportam la subiecte, atunci avem de-a face cu 16 articole dedicate placilor video, 12 articole dedicate placilor de baza, 10 articole despre procesoare si un impresionant numar de 33 de articole dedicate carcaselor si surselor, in timp ce pe NEXT smartphone-urile (24 de articole) si notebook-urile (17 articole) au fost capete de afis, asa cum era de altfel si de asteptat. Anul acesta insa am avut pentru prima data dupa multa vreme un numar ridicat de stiri, datorita participarii la Computex (48 de stiri) si Gamescom (3 stiri) si cu siguranta veti vedea mai multe materiale de acest gen si in 2024, pregatirile pentru Computex incepand deja in redactie.

Pana atunci insa a venit momentul sa va zic la revedere pentru acest an, in cadrul ultimului articol pe care eu il voi publica in 2023 si ce subiect mai bun as fi putut sa aleg, decat o placa de baza din seria Z790 MAX de la MSI. In fond, v-am povestit deja despre o parte din noutatile pregatite de producator, in cadrul materialului publicat din Taiwan, asa ca astazi a ramas sa vedem cum arata pe viu o placa de baza din aceasta serie, mai precis un model cu un bun raport calitate / pret, adica MSI MAG Z790 Tomahawk MAX WiFi.

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – MSI MAG Z790 Tomahawk MAX WiFi

 1. MIHAIL TUCU a scris pe:

  Felicitari pentru toate articolele!
  Un an nou cu bucurii si realizari noi!
  La Multi Ani!

 2. Andrei Tudor a scris pe:

  Multumim pentru toate articolele!
  La multi ani!

 3. Ciprian Bogdan a scris pe:

  Mulțumim pentru toate review-urile și prezentările detaliate, pline de informații utile!

 4. Cristi a scris pe:

  Eu astept ca USB 4 sa devina un standard ptr toate placile, ptr a merita un upgrade.

Lasa-ne un comentariu: