MSI MOA 2012 – Mai putin de o ora pana la inceperea concursului

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 September, 2012.

 

A sosit din nou acea perioada a anului in care echipa LAB 501 se muta pentru cateva zile in Taipei, capitala hardware-ului. Motivul? Participarea la MSI Master Overclocking Arena 2012 in care echipa noastra, formata din Monstru si Matose, isi apara titlul de campioni in exercitiu.

Competitia are loc in campusul universitatii din Taipei, unde MSI a pregatit o arena destul de generoasa ca si dimensiuni fata de anii trecuti. “Steel Soldiers” este tema de anul acesta, iar decorul face asta destul de usor de imaginat. Concurentii sunt plasati intr-o arena patrata din mijlocul salii, cu monitoarele inspre interiorul arenei. Pornim ca favoriti in aceasta competitie, datorita faptului ca adversarii nu par sa fie atat de periculosi precum eram obisnuiti. Mai mult decat atat, echipa Greciei formata din Aristidis si Stelios nu este prezenta din pricina unor probleme avute pe aeroport.

 

 

 

Asamblarea platformei a inceput la ora locala 09:00, ora 04:00 pentru fusul orar de la noi si va dura o ora si jumatate. Platforma se bazeaza pe MSI Big-Bang XPower II, Intel Core i7 3960X, MSI GTX680 Lightning si memorii Kingston HyperX Genesis DDR3-2400; desi nu atat de distractiva ca si Ivy Bridge, ar putea spune unii, cu siguranta vom putea vedea niste rezultate extrem de interesante. Concursul propriu-zis va debuta la ora 05:30 cu proba de SuperPI 32M (doua ore), continuand cu 3DMark 03 (doua ore si jumatate) si 3DMark 11 (trei ore). MSI MOA 2012 poate fi urmarit live prin stream fie pe canalul oficial MSI (link aici), fie pe canalul OC TV. Sa le tinem pumnii baietilor si sa speram ca la ora 13:00 – 13:30 atunci cand concursul se incheie, ei sa fie anuntati drept castigatori.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: MSI MOA 2012 – Mai putin de o ora pana la inceperea concursului

  1. Costi a scris pe:

    Link către stream? Era greu de pus în text?

  2. Costi a scris pe:

    Bun:D

  3. Costi a scris pe:

    Și care speram că dimineața asta mă culc devreme:D

  4. Angelescu Cristian a scris pe:

    Multa bafta!!!

Lasa-ne un comentariu: