Noctua sunt pregatiti pentru Nehalem – LGA1366 pentru toate heatsink-urile Noctua

Scris de: , in categoria: Stiri, in 24 October, 2008.

Producator de renume, Noctua ofera din timp clientilor sai sistemul de prindere pentru noile procesore Intel. Asfel, datorita sistemului de prindere SecuFirm2 pentru LGA1366, vom putea folosi heatsink-urile NH-C12P, NH-U12F, NH-U12P, NH-U9B, NH-U9F, NH-U12 si NH-U9 pentru a raci Nehalem inca din momentul lansarii. Lab501 se numara printre primele site-uri din lume carora Noctua le-au pus la dispozitie noul sistem de prindere, asa ca va putem dezvalui o serie de poze ale acestuia. Pentru a exemplifica modul in care SecuFirm 2 functioneaza, am folosit cel mai nou heatsink al celor ce la Noctua, si anume NH-U12P.

Trebuie sa mentionez ca apreciez ingeniozitatea acestui sistem de prindere, care permite inlaturarea heatsink-ului de pe procesor (in cazul in care schimbati procesoarele des de exemplu) intr-un mod foarte simplu si comod, fara a fi nevoie sa demontam backplate-ul. In acelasi timp, datorita folosirii suruburilor, prinderea este ferma, asigurand un contact optim intre radiator si procesor. Vom putea dezvalui mai multe detalii legate de modul in care NH-U12P tine in frau un Bloomfield odata cu ridicarea NDA-ului de catre Intel.

O alta veste buna pentru clientii Noctua este este faptul ca acest sistem de prindere le este pus la dispozitie  GRATUIT. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti pe mail o copie dupa dovada de achizitie a oricarui heatsink Noctua lansat din 2005 si pana astazi, precum si o copie dupa dovada de achizitie a unei placi de baza sau procesor pentru LGA 1366 veti primi prin posta sistemul de prindere pentru LGA 1366.

Comentarii

Un comentariu la: Noctua sunt pregatiti pentru Nehalem – LGA1366 pentru toate heatsink-urile Noctua

  1. dox a scris pe:

    200 ron economisiti 😉

Lasa-ne un comentariu: