Nuclear launch detected – AMD launch imminent

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 April, 2014.

AMD

 
Atentie cititori! Aceasta nu este o gluma! 1 Aprilie a trecut iar sursele noastre de informatii confirma escaladarea unui conflict iminent! In urma anuntului legat de programul nuclear “Z”, facut de tabara verde in urma cu putin timp, tabara rosie a intrat in stare de alerta si a inceput livrarea armamentului greu catre agentii din intreaga lume!

In cursul zilei de ieri, agentul secret To Rian a parcat limuzina gri metalizat in fata buncarului LAB501 si mi-a inmanat personal o valiza de al carei continut poate depinde viitorul lumii asa cum o cunoastem noi. Inca nu imi este clar daca logo-ul AMD plasat sub maner face referinta la Advanced Micro Devices sau Advanced Mass Destruction, cert este ca valiza contine o arma de distrugere in masa nemaivazuta pana acum!

Desi a trebuit sa promit Agentiei pastrarea cu orice pret a acestui secret tenebros, am refuzat sa las populatia vulnerabila in fata unui conflict de asemenea proportii, astfel incat astazi fac un apel la voi – pregatiti-va!!! Ceva monstruos se indreapta catre noi si chiar daca spionii ma vor gasi si vor reusi sa treaca de puternicul sistem de aparare RAM i RO, pus in functiune in urma cu fix 39 de ani, sper sa am timp sa activez arma inainte sa fie prea tarziu!

Acum va las, ma retrag in buncar pentru a monitoriza activitatea ciudatului obiect. Stati! Ce e asta??? Monitorul a inceput sa afiseze siruri de caractere rosii… Nuclear launch detected – AMD launch imminent… activate the Hydra Weapon System…

 

Ambalaj-02

NuclearAMD

Comentarii

7 comentarii la: Nuclear launch detected – AMD launch imminent

  1. Ovi a scris pe:

    Speram ca nu are legatura cu Crimea 🙂

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Doamne fereste 🙂

  3. Altair a scris pe:

    R9 295×2 ?

  4. DeMons a scris pe:

    @Altair Logic!

  5. Otman a scris pe:

    Awesome stuff…..

    La multi ani RAM i RO 🙂

  6. claudiu a scris pe:

    Nigga please, credeam ca e GECK-ul din fallout sau garden of eden creation kit in care se afla cristale de dilithium sa ne ajunga sa trecem pe energie alternativa infinita.

  7. Kalko a scris pe:

    Da, e oficial este vorba de AMD Radeon R9 295X2!
    Hawaii la patrat, un dublu monstru. Cel mai probabil 8Gb memorie, ~500W (nu mai avem nevoie de incalzire la iarna 🙂

Lasa-ne un comentariu: